Uppdatering...

... från sjukstugan

Vi är fortsatt sjuka här i Tvååker och nu är även mamman i familjen riktigt förkyld! Pappan håller sig undan genom att jobba och igår när han kom hem så var han bättre än på flera dagar medan jag bara blir sämre...

Albin har fortfarande feber och idag på förmiddagen hade han 38,4 så jag ringde dagis och informerade om att Albin i alla fall inte kommer i morrn och så får vi se på fredag, det beror ju på hur han mår i morrn. Han äter verkligen inte bra alls, idag har jag bara lyckats få i honom lite proviva mango, en halv piggelin och en liten yoghurt... Han ligger mest i soffan och vill såklart att jag ska ligga jämte och gärna kolla lite på en film eller läsa saga. han var lite piggare på förmiddagen idag och hjälpte till med att våttorka lite men när mormorn vart här och kramats lite så slocknade han direkt när hon gått och vaknade efter 1½ timme och var ledsen. Han hade nog ont och var jättevarm så jag fick övertalat honom att ta en alvedon och nu är han liiite piggare, men inte hungrig.

Jag bara snörvlar och snörvlar, huvudet känns som en ballong, redo att explodera när som helst och ikväll är det ju träning, jag vill gärna gå (för JAG är inte den som ger upp i första taget, har jag bestämt mig så har jag!) men jag vet inte om det kanske bara blir värre, jag ska ju trots allt jobba hela helgen... Några goda råd, någon?

Nu ska jag i alla fall gå ner och ta mig en kopp te och en alvedon, sen har jag lovat Albin att han ska få vila i vagnen en stund så vi i alla fall kommer utanför huset en stund.

Info för er som beställt ljus, jag har lagt ordern och dom beräknas komma i början av vecka 11 men jag meddelar så fort jag vet att dom är på väg.


Kommentarer
Postat av: Frida

Gör som jag, hoppa träningen.. Det är JÄTTEfarligt att träna när inte kroppen är frisk.. Krya på dig..

2010-03-03 @ 15:26:21
Postat av: Alexandraida♥

Du skall ABSOLUT INTE träna när du är förkyld det är skit farligt.

Kram

2010-03-03 @ 16:10:51
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Anonym

Skulle nog ta en sväng tillbaka till doktorn med honom, verkar ju inte som inflammationen blir bättre. Hoppas han kryar på sig snart.

2010-03-03 @ 19:26:40
Postat av: Vivan B

Stackars er!Nu är de nog meningen att ta de lungt,i bland säger tillvaron till oss att lägga ner arbete dagis och allt som har med det vardagliga att göra,och bara få tillåta oss att vara små och sjuka och ynkliga.Sånt är livet,krya på er,mys och kurera er.

2010-03-03 @ 19:30:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0