Bilder!

Det har vart dåligt med bilder i bloggen det sista men nu har jag återigen tömt kameran och passar på att bjuda på några bilder. Albin cyklar som en tok på sin lilla cykel och fort som attans går det!


På den bilden längst ner till vänster så har pappan "byggt" ett litet gupp som han flitigt cyklade över,
fram och tillbaka, fram och tillbaka...
Det är knappt någon idé och försöka gå bredvid, det går så fort att man får springa om man ska hinna med så mina ljumskar och smalben gör sig väl påminda efter den minst sagt raska promenaden igår.

Vi var på Gekås tisdags morse och där fanns ju en hel vägg med massa olika tillbehör till såpbubblor och det är nåt som leks friskt med här hemma på sommaren så vi köpte en stor dunk och en liten "blås-pistol" eller vad man ska kalla det. Det sitter en liten, liten grej inne i pistolen som gör att det blåser ut luft och om man doppar munstycket i såpan så kommer det massa bubblor! Det var en riktog höjdare och det lektes i flera timmar med den. Pyzen och Fjant hade oxå väldigt roligt med alla bubblorna och fick sig massor med motion eftersom det blåste friskt den dagen! Albin skrattar åt dom så han nästan kiknar när dom jagar bubblor. Mina fönster fick väl sig en och annan såpbubbel-kyss men det får väl gå, dom är ju inte precis putsade än...



Igår fick vi rabarberpaj med vaniljglass hemma hos Li och det var bara hur gott som helst! Albin var ute och undersökte trädgården när han fikat klart och det hade ju vart en dröm att få bo så som dom gör, med kohagen som närmsta granne...

Vi snodde med oss några rabarber hem och gjorde rabarberkräm till kvällsmaten, helt underbart det med men min stackars magkatarr gjorde sig väl påminnd när den fick en sån rabarberchock.

Nu ska jag jobba med lite bokföring, fotobeställningar och sponsorjakt innan det är dax att bege sig till ICA och stanna där till stängning. I morrn kanske vi tar och åker till simhallen om vi känner för det på morgonkvisten!


Kommentarer
Postat av: lina

vad duktig han är som cyklar utan stödhjul!

2010-05-08 @ 13:45:39
URL: http://secretmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0