Nynäshamn!

Vi har vart i väg nu i helgen men eftersom det var min jobbehelg så hade jag lite att pyssla med innan vi åkte. Som tur va har jag snälla arbetskamrater som ställde upp för mig, stort tack till Inger K & Anna som delade på mina sista timmar på lördagen så vi kunde komma iväg.

Jag kastade mig i duschen medan Albin & David var iväg och hämtade pappsen som skulle åka med oss upp. Vi åt lite snabbt innan vi åkte iväg. Vi hann inte ut från Tvååker innan jag upptäckte att vi glömt Albins snutte, det är katastrof så vi fick åka och hämta den. När vi kommit iväg för andra gången och kommit ända till Rasta så upptäckte pappa att han glömt transpondern...

Vi vände igen och denna gången hade Albin redan somnat och låg bredvid mig och susade ovetandes. När vi lämnat Tvååker för tredje gången la jag mig oxå tillrätta och vilade ögonen lite. När jag efter ca 2 timmar satte mig upp och kikade mig runt så fick jag en konstig uppfattning att vi var i Borås, men det kunde ju inte stämma, vi hade ju kört i mer än 2 timmar, nog sjutton skulle vi ha kommit längre än till Borås då?

Njae, dom där pojkarna hade visst vart så inne i radiosportens värd att dom stängt av ljudet på GPS:en och missat en avfart... Hur som helst så var vi ju i alla fall på väg och eftersom vi har både kök och toalett i husbilen så behövde vi inte stanna mer än en gång för att tanka!

Vi var uppe vid strax efter 8, knappt 2 timmar efter Joel & Brorsan som åkte med Magnus och Johanna samtidigt som oss. Jag hade gjort potatissallad och till det hade vi lite olika sortes kallskuret. Det hade regnat friskt i Nynäshamn på lördagskvällen och var ganska kallt så vi knödde ihop oss och satt i husbilen och åt.

Efter mat, kvällsfika (måste man när pappa är med, han har alltid fika till ett helt kompani!) och lite läges-check utanför så var det dax att bädda i ordning och lägga den lille mannen.



Jag bäddade ner honom och la mig på min plats där uppe men han kunde ju givetvis inte somna utan låg där och fiosoferade tills pappan och morfarn kom in och la sig med. Vi sov så gott så och vaknade till strålande solsken och klarblå himmel på söndagen. Eftersom det även var morsdag så fick jag mig ett litet paket på morgonen. Albin & David hade vart på torget på lördagsmorgonen och köpt lite blandade polkagrisar till mig,
goa goa pojkarna mina!

Tävlingen var jätterolig att titta på och vi hade ju som sagt fint väder hela dagen och det kan mitt stackars tomatröda ansikte vittna om idag...

Jag har haft en del pyssel nu på morgonen med att tvätta, dona och pyssla med husbilen och sakerna i den. Nu ska jag bege mig ner och äta lite lunch och sen ska det jobbas kvällen ut (ska bli extra roligt att sitta i kassan med denna fejjan...).


Kommentarer
Postat av: Mamma

Morfarn hade visst sovit sådär, han hade visst ett spralligt vithårigt barnbarn intill sig på natten.

2010-05-31 @ 12:54:25
Postat av: lina

Javisst e de underbara? Kanske vi kan få till en fika snart? Kram

2010-05-31 @ 19:58:25
URL: http://secretmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0