Skallebank...

Det måste bara vara den tryckande värmen för jag får inte bort den! Trots 2 alvedon tror jag fortfarande huvudet ska sprängas! Jag har iofs inte såvit sådär jättegott som jag hade hoppats då det har vart VARMT i natt. Vi hade öppet fönstret med det har inte riktigt hjälpt. Albin vaknade till en gång vid 3 snåret så jag gick in till honom och bara låg där och luktade på honom en stund och han somnade om direkt.

Vi var uppe i god tid idag och Albin fick shorts och t-shirt på sig innan vi gick till dagis men först gick vi in på ICA, Albin skulle nämligen fråga mormorn om hon ville hämta honom i eftermiddag och det gör hon ju gärna!

Jag har donat med lite bilder nu sen jag kom hem men jag ska nog faktiskt ta och lägga mig en sväng på soffan för den här huvudvärken var inte att leka med och sen ska jag ju vara fit for fight på jobbet klockan 14.

I morrn är det verkligen ingen tid för vila! Jag och Albin kommer att ha att göra med packning av husbil, mat, fika och allt som hör en SM-deltävling till för på eftermiddagen åker vi upp till Alingsås där 2:a deltävlingen går av stapeln!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0