Skövde, tur & retur...

Mmmm, om ni undrar vart jag har hållt hus idag så kan jag meddela att jag suttit i min lilla bil,
i hellregn i lite mer än 50 mil...

I morse efter att vi lyssnat på när brorsan och Joel vart i radion (lyssna här! Direkt efter nyheterna) så åkte vi hem till mormorn innan det var dax att dra igång med alla förberedelser, packning, mat mm. Men så blev det inte alls! Brorsan ringde mig när vi precis kommit hem, vid halv 12, och var desperat för att tryckeriet inte fått iväg dom nya dekalerna i tid. Vi käkade middag här och strax efter 12 körde jag och lämnade Albin hos mormorn igen och sen gav jag mig av, mot Skövde...

Jag var uppe på tryckeriet klockan 3, ingen paus alls på vägen upp och när jag var där så passade jag på att ta en toa paus så jag skulle komma hem fort. I Borås (ja, jag tog den vägen hem för att slippa köa i Götet) var jag tvungen att tanka men jag kom rakt på en JET mack så det gick som hejsan och jag var i varberg strax innan 6.

Hämtade upp Albin och David på Anneberg, hem med dekalerna så grabbarna kunde sätta igång, hem med lilla familjen och börja med all mat, packning, sövning av barn mm, mm! David stack iväg till garaget direkt och hjälper till medan jag tar hand om allt här. Nu väntar jag bara på en maskin tvätt som måste vara klar till i morrn sen ska jag lägga mig för i morrn är det upp tidigt och iväg!

För alla er som vill komma och kolla.
Det börjar klockan 12.00 ute på Annebergsbanan
Det ska inte regna
Vi ska hejja som bara den!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Det ska vi!

2010-05-12 @ 20:54:05
Postat av: Sandra

Strongt jobbat att köra det själv. Skönt att resan gick bra. Heja heja säger vi härifrån

2010-05-12 @ 23:10:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0