Vår helg i Alingsås!

Vilket väder vi fick!!
Igår var det ju helt fantastiskt och vi var lite lätt rosabrända allihopa när vi kom hem.

Vi åkte från Tvååker vid 4 tiden i går och då hade jag och Albin gjort potatissallad, stekt massa pannkakor, packat in kläder för alla sortes väder och mat för ett helt kompani! Det var nästan 30 grader varmt ute när vi åkte och åskan hängde i luften. När vi kom till Göteborg kom regnet och det blev äntligen lite svalare.

Väl uppe i Alingsås var det ganska blött i den pyttelilla depån, men vi ställde oss på ett sätt så vi slapp ha massa gegg precis utanför dörrarna. Louise & Kjell kom samtidigt och vi ställde oss båda bredvid Ahlkvist/Collin.

På kvällen när vi skulle starta grillen så var där visst inte så mycket grillkol men som tur är så låg där en liten affären bara 50 meter från banan så David och Albin knallade dit och köpte lite mer kol. Vi grillade fläskfilé, korv & ananas och till det hade vi potatissallad. Albin hittade en jämnårig kompis som hade husbilen bredvid oss och dom lekte hela kvällen, grävde i sanden och cyklade som tokar på sina cyklar.

Vid 21 tyckte jag att det var nog och tog med min lilla lortgris in i husbilen för sanering, tandborstning och läggning! Det tog en liten stund för honom att somna men sen sov han gott hela natten och hela morgonen, vi fick till och med väcka honom, något som är väldigt sällsynt förekommande...


Översta bilden: Frukost ute på morgonkvisten (vi käkade i husbilen)
Nedersta bilden: Albin somnade direkt efter starten i 1:a heatet så vi fick lägga honom i en campingstol och skyla med hjälp av en t-shirt och Coffes kryckor...

Jag och David sov oxå väldigt gott och det var fantastiskt skönt att ha sin egen toalett efter som jag alltig går på toa på natten. På morgonen var det lite småkyligt tyckte jag med lagom till lunchtid och dom första starterna så försvann alla moln och det blev klarblå himmel!

Vi åkte från Alingsås vid strax efter 4 på eftermiddagen och när vi kom hem till Tvååker hade kära mor lagat smarrig kycklinggryta med Ris, salld & bröd. Det blev tomt i alla grytor och vi blev mätta och belåtna i magarna.
Direkt när vi kom hem så gjorde vi i ordning husbilen, packa ur, städa ur och tömde avloppen så den är fit for fight för nästa tripp!

Nu ska vi ta på oss kläder här hemma och åka med mormor & morfar å handla blommor. Pappan jobbar en sväng idag och jag har ju en hel hög bilder på 2 vackra studenttjejjor som ska gås igenom så Albin får stanna med mormor & morfar sen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0