Back on track!



I Helgen har vi vart uppe och kollat på SM finalen i sidvagnscross!

Det gick av stapeln i Kil, några mil utanför Karlstad och våra grabbar var med för första gången sedan den våldsamma kraschen i Varberg på Kristi himmelsfärd.

Eftersom Joels tumme har vart svårläkt och träningstiderna vart få i höst så har även träningspassen på hojen vart lätträknade och ingen av dom hade några vidare förhoppningar på dagen.

Redan på träningen märkte man att farten fortfarande satt i kroppen och dom fick sjätte bästa tid på kvalet, vilket var helt ok. Joel hade lite ont i handen/tummen efter träning och kval men det gick utan problem att starta och vi blev alla ganska imponerade av den ganska säkra sjätteplatsen i mål!

Brorsan var inte alls nöjd eftersom han hade blivit så trött efter bara några varv och även Joel var trött i en del ovana muskler men glad över att konditionen var så bra. Inför andra heatet så var uppladdningen det vanliga (bananer & Gainomax) och helt överraskande var dom iväg som andra ekipage i starten!

Den placeringen höll dom bara något varv och efter ca 10 minuter var dom återigen nere på en sjätteplats men även i detta heat höll dom den lätt i mål och blev då oxå 6:or för dagen!

Mycket bra jobbat för att inte ha kört ett enda heat innan på hela säsongen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0