Härliga fredag!

Idag har vi hittills haft en jättebra fredag! Jag har inte sovit nåt vidare i natt heller tyvärr så nu börjar tröttheten smyga sig på men jag ska försöka hålla ut.

Vi gick upp vid kvart i 7 i morse och efter frukosten stack vi in till stan och mötte upp Anna & Ella i simhallen. Efter badet så gick vi, inte helt oväntat, och tog en fika på Veras innan det var dax för Anna att göra lite ärenden så jag jag, Albin & Ella väntade tills hon va klar.

Albin somna som en stock på vägen hem, och det var väl inte alls konstigt efter så många timmars bus! Eftersom vi ganska nyss fikat så åkte vi in till stan och hämtade (och satte på) våra nya vinterdäck med fälgar efter Albins lilla "nap". Pappan hängde oxå med och tog sommardäcken i sin bil. På vägen hem körde vi om bibblan och lämnade av "Håkanbråkan & bebismysteriet" och hämtade "Per, Ida & Minimum". När jag slog upp första sidan så kommer jag ju ihåg att den har jag sett förut.

Vi fortsatte hem och käkade middag, Albin är sååå söt, han sa när vi hade börjat äta "vilken god mat du har lagat mamma!". Han säjer nästan alltid saker i den stilen, även om man märker att han inte tycker det var så där värst gott och likadant är det på dagis.

Hur som helst, efter maten tog vi med oss lite mandlar & russin in till soffan och läste ur boken vi hämtat på bibblan. Det passade väldigt lägligt eftersom Ella var väldigt frågvis om just bebisen och vart/hur den ska komma ut när vi passade henne medan Anna var iväg. Vi hoppade över den delen som handlar om hur bebisar blir till men läste om när Minimum låg i magen och när han kom ut. Albin var tyst och lyssnade hela tiden och mot slutet undrade han om vår bebis oxå ligger i en vattenfylld ballong i min mage...

Albin är lugnare än vanligt idag och vill gärna vara inne (helt konstigt, det vill han ju aldrig annars!) och leka/pyssla så vi får väl se vad som händer resten av kvällen. Lite fredagsmys hoppas jag att vi orkar med och att David inte jobbar så sent som han gjort dom senaste dagarna.


Kommentarer
Postat av: Anna

Hi hi, ja vi pratade lite om det där med bebisar när mamma var hemma o fikade på eftermiddan. Och när hon frågade Ella om hon visste hur bebisar kom ut, tittade Ella lite skeptiskt på mig innan hon svarade: "Snippan"...

Det var precis som om hon inte riktigt trodde på vad vi sagt, men om mamma säger att bebisar kommer ut genom snippan så är det väl så! fniss

2010-10-16 @ 09:40:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0