Shoppat!

För att förtrevliga bloggen lite efter föregående (något ilskna...) inlägg så tänkte jag passa på att visa att jag minsann klivit lite över, en av mina, hårt dragna gränser idag. Jag och Albin körde iväg till Gekås en sväng i morse. David & elektrikern skulle vara hemma och jobba hela dagen och det är minst sagt svårt att hålla Albin ifrån övervåningen om det är någon där och grejar.

Tyvärr är det ingen bra dag alls i fogarna idag (beror nog på att vi var ute och promenerade en sväng igår, jag & Li) och jag har stundtals fått "hänga" över kundvagnen och dessutom pausa på ett flertal ställen i affären. En gång blev jag alldeles matt och yr av smärtan att jag fick sätta mig ner och då kom en av alla gulliga anställda med en mugg vatten! Det var ju ändå 4 år sedan jag jobbade där men en del "gamla" känner man ju fortfarande och pratar med och detta var en av dom!

Hur som helst så skulle vi inte ha så mycket igentligen, men vi har fortfarande inte hittat någon bra, 2-delad vinter dress till Albin. Vi har letat varje gång men det kommer ju nytt hela tiden så jag har inte köpt nåt fören jag hittat ett som är precis som vi vill ha det. Idag tror jag vi hittade den!

Jag tog en 110 och den är liite stor så jag ska "suga på karamellen" några dagar till och kolla med David sen vad han tror men den är jättefin och om det nu kanske till och med blir 2 veckors skidsemester så är det bra att ha ett ordentligt skidställ!

Nu till det där lite "förbjudna"...
Jag köper ju inga grejer till bebisen innan den är ute, jag är väldigt försiktig med sånt eftersom man inte vet vad som kan hända och så, men idag köpte jag faktiskt en grej.

Eller igentligen 2 saker men amningskuporna är till mig. Jag köpte en paket med nappar till nyfödda.


Amningskupor, nappar & Albins skid-dress

Jag blir ju mer och mer orolig för varje dag som går, att vi inte alls ska hinna bli klara i tid och hinner vi inte det så kommer jag inte heller komma åt alla bebiskläder (Albins gamla) som jag sorterat ut som ska tvättas.
Det betyder att den där BB väskan kanske får hastas i hop eller att mormorn får panikshoppa och tvätta upp så vi har nåt att ta på bebben.

Idag har vi 42 dagar kvar till BF och har alltså gjort precis 85% av graviditeten.
Jag känner på mig att det är en ganska stor bebis och att den inte kommer ligga där inne i 42 dagar till, kanske 32 dagar till och när jag tänker så blir jag ännu mer stressad över situationen.
Nu när jag är såpass rörelsehindrad som jag trots allt är så kan jag ju inte hjälpa till som jag hade önskat heller. Jag hade gärna velat tömma, städa och tvätta husbilen som ska iväg i helgen men det går bara inte, jag kan inte klättra runt där inne med en tung dammsugare efter mig, det är ju knappt att jag kan ta mig från sittande till stående för sjutton! Usch va gnällig jag är men det var faktikst inte så här jag hade tänkt mig en graviditet innan jag blev gravid med Albin. Jag var helt insnöad på allt det mysiga kring magen och så men jag saknade den aldrig efter att Albin var född och jag kommer definitivt inte göra det denna gången heller!

Men nu är det ju som sagt inte långt kvar och jag ser slutet i tunneln. Sen blir det inte fler barn här, även om jag alltid har sagt att jag vill ha minst 3... Hade det bara varit förlossningen så hade jag kunnat haft hur många som helst men graviditeten går jag inte igenom igen!

Nu kan jag tyvärr inte sitta upp längre utan blir tvungen att halvlägga mig i soffan en stund men som tur är så har jag redan förberett en pannkakssmet som står och sväller i kylen så ugnspannkakan till kvällsmaten är redan klirrad!


Kommentarer
Postat av: Angelina

Håller helt med dig vad gäller att gå gravid föda barn och ha dom efter åt är de underbarast man kan tänka sig men gå gravid skulle jag lätt kunna hoppa!

2010-10-26 @ 19:26:09
Postat av: Emma Thuresson

Jag har köpt likadana vinterkläder till Linus, himla fina tycker jag =)

Jag säger tvärtom om graviditet och förlossning, har inte haft några krämpor under mina graviditeter och tycker det varit rätt mysigt att vara gravid, däremot förlossningen tycker jag inte är någon höjdare.

2010-10-27 @ 15:54:12
Postat av: Karin

Ja, en graviditet varar ju i 9 mån medan en förlossning förhoppningsvis inte mer än 1 dygn!

Söta små nappar! Skulle det mot all förmodan hända något får du se napparna som ett minne, så har jag tänkt. Men nu tänker vi inte så, för allt kommer att gå bra!

2010-10-27 @ 21:18:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0