Sista dagen!

Igår gjorde jag min sista dag på jobbet, på ett tag framöver i alla fall! Nu väntar en veckas go ledighet och sen går jag på min havandeskapspenning fram tills dess att bebisen kommer! Nu är det ju bara drygt 2 månader kvar och vi har rent ut sagt SKITMYCKET att göra tills dess så det lär gå fort och inte snigla sig fram som början av denna graviditeten gjort...

Bara för att jag hade sett fram emot (och planerat inne i huvudet) en lugn och skön sista arbetsdag i kassan så blev det allt annat än just det. Anna som jobbade borta i Charken skar sig illa på skärmaskinen och fick snabbt sticka bort til VC och jag fick ta över i charken. Det var iofs bara roligt att vara där för omväxlingsskull och Anna kom tillbaka för att meddela läget när hon var väl omplåstrad (snarare bandagerad kanske) en timme senare. Jag stannade kvar och stängde charken och sen var jag helt färdig i mina fogar! Jag tillbringade mina sista timmar i kassan och Gunilla var snäll och lät mig gå hem direkt när vi stängt.

Natten var som vanligt, sådär. Jag vaknar ett par gånger och behöver kissa och sen har jag skitsvårt att somna om efter det. Hade det inte vart för min störda nattsömn så hade jag nog vart lika pigg som vanligt för jag känner mig inte särskillt trött annars. Dessutom har jag fått tillbaka min lust för både bakning och matlagning så nu ska frysen (frysarna) rensas och så ska det bakas och lagas nytt som kan komma väl till pass när bebisen väl är ute. Dessutom har jag ju David hemma en månad (har han lovat i alla fall!) så det får ju lagas middag varje dag till honom med.

Vi ska åka och hämta vår nya bil i nästa vecka! Albin ska då passa på att bli en "stor" pojk och få inviga sin nya framåtvända bilstol. Vi tyckte det var lika bra att vänja honom från början att i den nya bilen får han en ny bilstol och dessutom sitta i baksätet så kanske det inte blir så konstigt sen att bebisen helt plötsligt får sitta fram istället.
David kunde inte hålla sig utan var visst "tvungen" att åka och kolla på bilen (som har kommit till Toveks), även om det bara är ett par dagar tills vi ska hämta den. Redan i slutet på nästa vecka ska vi lämna vår skoda på "uppfräshning" hos en gammal jobbarkompis till oss båda som tvättar, rubbar, vaxar utvändigt & städar och tvättar invändigt till ett löjligt lågt pris! Sen ska den ut för försäljning så om ni känner någon som är intresserad av en mörk grå Skoda Fabia kombi -07 så hör av er!

Nu ska jag ta och stoppa en förkyld liten kille i badet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0