Lite off

Det har vart mycket nu i några dagar och allt det ihop med allt för lite sömn har gjort mig ganska trött, sliten & irriterad. Bebisen i magen mår bra och lever rövare nästan jämt, märks att det börjar bli tight med plats nu och igår gick vi in i vecka 30!

Nu är badrummet där ute så gott som klart men eftersom elektrikern kopplade in elen till den nya pannan så sent i går eftermiddag så var vattnet bara ljummet när det var dax för oss att duscha så jag fick krypa ner i badkaret återigen... David däremot som inte duschar innan 10 på kvällen invigde det igår. Idag ska David fixa det sista, spegeln ska upp och foder ska sättas på. Här nere börjar vi få någorlunda koll på grejerna, jag har fortfarande svårt på nätterna och morgonen då jag vaknar så lätt och hör minsta lilla ljud Albin gör ifrån sig, än om han bara vänder sig...

Det ska bli skönt nu när David "bara" ska jobba här hemma i en månad och jag bara har 3 arbetspass kvar.
Både jag och Albin är fortfarande förkylda men idag fick han gå till dagis och jag ska iväg och jobba nu i eftermiddag. Sen ska det rivas, hela långa helgen ska dom börjar riva och bära ut dom sista grejerna. Jag har förberett mig på riktigt husmorsgöra nu i en månads tid då det ska vara frukost, middag och eftermiddagskaffe till min alldeles egna snickare. Tyvärr är jag väldigt begränsad, rörelsemässigt pga foglossningen och det blir bara värre och värre. Idag gick vi bort till dagis och jag tog en liten extra sväng på vägen hem men det gör ont och jag gissar att jag spänner mig när det gör så ont för jag får samtidigt grymma sammandragningar som strålar väldigt mycket neråt, obehagligt.

Jag har anmält mig på gravid-vattengympa som börjar nu i oktober och sen har jag bestämt att vi ska försöka åka in och bada varje fredag, jag och Albin. Dessutom funkar det bra att cykla så det får det bli om vi ska någonstans för på längre utflykter kommer jag vara tvungen att ta med kryckor é jag rädd.

Vi har flyttat ner kontoret så våran dator är inte inkopplad än och jag anväder den bärbara, men så fort denn stationära är igång igen så blir det bilder. Nu ska jag värma på lite av grönsakssoppan från igår och göra mig klar för jobbet!


Kommentarer
Postat av: Ida- Blivande mamma

Härligt sen får du vara hemma och njuta me dina pojkar =)

2010-09-23 @ 13:38:26
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Ida- Blivande mamma

Tack ja det blir jätte fint =)

2010-09-24 @ 15:22:45
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0