En riktig utedag!

Igår var vi ute så gott som hela dagen! Vi träffade Angela, Jacob och barnen på lekplatsen vid halv 10 och var inte hemma innan 12.45! Då var jag bara inne en sväng och svängde ihop lite korvstroganoff som vi hade till middagen och sen var vi ute tills pappan kom hem!


Vi fotade i våran "knoppiga" trädgård!

Lillebror passade på att ta en nätt liten tupplur på nästan 3 timmar ute i vagnen så jag och Albin fick både fikat, sopat ut allt grus på gatan, vattnat alla nya buskar/träd/blommor/fröer, lagt på tradera paket, renat bort maskrosor, hoppat studsmatta och gungat!

Lillebror sover fruktansvärt bra ute, nu när det är lagom temperatur. Igår hade han bara en kortarmad body på sig i fällen i vagnen och sin nya fina filt som Anna virkat!


För en sån som mig är det obegripligt hur man kan göra nåt så här fint!
Och dessutom ge bort det! Vi är ruskigt tacksamma och glada för den fina filten!

Kvällen var intensiv eftersom David mest bara var hemma och vände för att åka på styrelsemöte på dagis.
Jag fick i alla fall matat, badat & fotat båda barnen och när vi var klara med det så passade Albin lillebror en stund på badrummsmattan så jag fick duschat oxå.

Albin läste Bockarna Bruce (han kan HELA boken ordagrannt!) för mig och lillebror innan han somnade och sen fick jag en liten mysstund med lillebror i soffan till "Halv åtta hos mig" innan han oxå somnade för natten.

Tyvärr fick jag fruktansvärt ont i magen (magkatarr) vid strax efter nio så jag kunde inte röra mig mer utan fick gå och lägga mig. Jag som hade så mycket jag tänkt göra på kvällen, men kroppen sa helt enkelt ifrån och jag somnade som en stock! Vaknade vid 3 och fick gå och stoppa i nappen men sen sov vi alla gott till 6, då var det dax för lite mat. Lillebror är så duktig nu så, sover utan mat mellan 20-06.

Idag har jag vart på massage, killarna har vart och kört fullständigt slut på stackars mormor på förmiddagen och nu har vi ätit, Albin har vilat, lillebror har somnat och vi ska ut och leka i trädgården, sen har jag lovet en glass till fikat...


Kommentarer
Postat av: Anna

Glad att den kommer till användning! :)



Kram kram

2011-04-20 @ 16:05:31
URL: http://annaskortoscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0