Bildregn!

Nu har jag äntligen snott åt mig lite tid vid datorn med alla mina minneskort som behövde tömmas.
När jag ändå håller på så ska jag passa på att visa vad vi gjort i dagarna!



I slutet av Juli var vi först på sista SM deltävlingen i sidvagnscross. Det var en mycket lyckad och rolig tävling. Vi stannade kvar på banan till kvällen innan vi gav oss vidare mot Borås där vi sov över och sen gick på djurparken innan vi åkte hem.


Vi var hemma några dagar innan vi gav oss iväg till Skara och sommarlandet i slutet av förra veckan. Vi åkte upp på onsdagkvällen och sov över 2 nätter och gick på sommarlandet 1½ dag. På fredag eftermiddag körde vi vidare. Vi tänkte oss Orust men eftersom jag satt bakom ratten hamnade vi på Öland...


På Öland hade vi det riktigt kanonbra och vi kommer garanterat åka däråt nästa år med. Jag och Albin flög helikopter över ön, vi spelade minigolf, badade i poolen, hoppade studsmatta, plockade stenar i havet och bara hade det gött. På vägen hem åkte vi genom glasriket och stannade till vid några bruk innan vi kom hem till mormorn som hade maten klar och morfarn som hade målat i Lillstugan åt oss (har jag nämt att jag har världens bästa föräldrar som ställer upp i vått och torrt?)

Igentligen ville vi inte åka hem någon av oss men vi hade jobb som väntade på oss hemma och det var ju så rysligt längesedan jag snoozade kattunge så igår var vi inne och gosade...


Det finns fortfarande en ledig om någon helt enkelt inte kan motstå (vem kan det igentligen...).

Lite om vad vi pysslat med. Jag kan därimot inte lova särskillt mycket bättre uppdateringar kommande veckor eftersom vi fortfarande fixar och donar i Lillstugan, målar möbler, springer på loppis/auktioner, fotar (barn, grupper, bröllop mm) och har det vanliga härliga mammalivet med massa mys med mina killar!


Kommentarer
Postat av: Anna

Riktigt härliga bilder, kul att se att du fastnar på några ibland oxå!

2011-08-10 @ 08:43:03
Postat av: Jenny Karlsson

Hej Charlotte!!



Finns det fortfarande en kattunge kvar??

Hona eller hane i så fall??

Pris??

Vi e lite sugna på att skaffa katt igen =)



Kramar från Jenny m familj

2011-08-14 @ 21:15:38
Postat av: Jenny Karlsson

Hej Charlotte!!



Finns det fortfarande en kattunge kvar??

Hona eller hane??

Pris??

Vi är lite sugna på att skaffa katt igen =)



Kramar från Jenny m familj

2011-08-14 @ 21:52:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0