Andra advent!

Då var det andra advent redan och Albin hade stenkoll på att det var dax och kika i nästa påse, direkt när vi kom upp idag på morgonen.


Där va 4 paket även idag! Albin fick 3 nya pärlplattor med motiv, Emil fick en hel låda med Viking Toys fordon och jag fick en bok "Om mammor". Pappan fick en väldigt liten paket och när han såg formen och storleken på den så såg han lite nervös ut men sen när han öppnade den och såg att det bara var en liten solcellsficklampa så blev han lugn igen...

Innan vi tog oss an förmiddagens göromål, som bla innehöll dagisstädning,
 så hade vi en riktigt mysfrukost med tända ljus.



Städningen gick finfint och vi kom hem i alldeles lagom tid. Jag lagade middag direkt, vi åt minsann hemmagjord julekorv men kokt potatis, ärtor & vit sås, jisses så gott det var!
Emil fick inte i sig någon vidare middag för han var så trött så vi gav upp och la honom i vagnen, bara medan vi åt, och han somnade direkt!

Vi gav oss iväg direkt efter maten så nu står husbilen inne för vinterförvaring.
Väl hemma igen hann vi med en snabb fika innan jag och Albin tog på oss den stora uppgiften att storhandla...
Storhandling blev det, och det ordentligt!
I kväll har vi tvättat, städat, lagat kvällsmat och lekt med barnen.
Jag och Albin passade på att göra lite nya apelsiner att hänga upp här hemma nu när det vankas kalas. Det blev jättebra och det luktar ljuvligt i köket nu!


Albin är så duktig! Han gör ett litet hål först med en provsticka innan han stoppar in nejlikorna.

Emil har vart allt annat än rolig idag, jag vet inte vad det kan vara.
Kanske kommer det mer tänder, eller så kanske prickarna kliar eller så kanske han helt enklet inte bara är på humör, för så fort man inte bär eller sitter på golvet med honom så bara gnäller han och jag får lixom "svid" i öronen av gnäll, jag tål inte ljudet.


Han fick inte duscha med pappan idag och då blir man såhär ledsen...

Nu ska jag vänta ut sista maskinen med handdukar och sen ska jag gå och lägga mig, i morrn väntar en massa mer städning, bakning och förberedelser inför vår lilla söta Emils 1 års dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0