Att fylla 30 år....

Alltså, det gör jag gärna igen!


Utsikt från hotellet, Clarion Collection Hotell Bolinder Munktell i Eskilstuna. Spa behandlingar, och på en kvällspromenad hittade vi blommande små rosor i en rabatt!

David hade ordnat allt såååå bra!
Jag hade inte en aning om vart vi skulle. Vi började med att åka till Göteborg på torsdagkvällen och checkade in på Hotell Liseberg Heden. Vi promenerade bort till Liseberg och åt middag och gick på julmarknaden.

På fredagsmorgonen åt vi en stadig hotellfrukost innan vi åkte vidare och mellanlandade i Kortedala, utanför en ishall...


Vi var helt ensamna i ishallen (men det kan man ju nästan räkna ut, en fredagförmiddag kl halv 10...) och det var superskönt eftersom jag var lite osäker men så fort jag åkt några vändor så kände jag igen mig.

Vi åkte en trekvart ungefär innan vi tackade för oss och körde vidare.
Jag hade verkligen ingen aning om vart vi skulle och funderade så det nästan rök ur pannan på mig.
Vi stannde till i Mariestad och åt middag innan vi tillslut hamnade på ett stort köpcentrum utanför Örebro där vi gick länge och hittade massor med saker!

Efter fika och shopping fortsatte vi och hamnade i Eskilstuna på ett superduperfint hotell!
Vi var framme ganska sent så efter kvällsbuffén och en dusch slängde vi oss i sängarna och somnade som grisar!

Innan vi går vidare så ska jag bara meddela att jag klantade till mig ordentligt nyss och råkade radera alla bilderna som togs på just min födelsedag, med systemkameran (som jag släpade med mig överallt) så några fler fina bilder dyker det inte upp, och dom här ovan är från våra mobiler....

På självaste födelsedagens morgon fick jag öppna massa fina paket och sen var det frukost innan vi gav oss ut på promenad i staden och hamnade på ett SPA!
Jag fick ansiktsbehandling och fotbehandling, vi fick vin, skön musik och lite vila, helt fantastiskt!
Efter SPAupplevelsen fortsatte vi gå på stan och shoppa lite till och ta en fika innan vi gick tillbaka och gjorde oss fina för kvällens middag.

Idag gjorde vi oss klara ganska snabbt och hade packat, ätit, checkat ut och var på väg mot kusten redan vid halv 9. Vi körde i ett sträck till Kungsbacka där vi tog lunch på Kungsmässan innan vi åkte hem, packade ur bilen och hämtade guldklimparna!

Nu är jag trött, jättetrött, men lycklig!
Jag ska bara gå in och pussa mina pojkar som sover gott i sina sängar innan jag oxå kryper ner i min...

Passar på att bjuda på några bilder på barnen som jag hitta i mobilen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0