Mellandagarna!

Nu har jag återigen landat här uppe framför datorn... Jag var "tvungen" att föra över alla bilder från våra minneskort och då hittade jag en del som jag ju glömt visa er!

Bla den här som jag tog på Albin efter att han duschat här om dagen. Han får sånna här röda, torra partier i armvecken och armhålorna i bland, just nu bara i armvecken, vad kan det vara?



Lillebror är oftast väldigt snäll och förnöjd på förmiddagarna och då kan han sitta jättelänge i sin babysitter (gärna på bordet så man får vara med) och bara titta. Till slut somnar man ju såklart eftersom mamman går förbi och sätter lite gung på det hela stup i kvarten...



Byta blöja, ta på kläder eller bada är inte lillebrors favorit sysselsättningar, han skriker som en stucken gris! Det har blivit lite bättre nu när vi bara ska ta på kläderna men bada är inte skoj! Han fick ta ett litet bad nu innan nyår och eftersom pappan inte var hemma så hade jag min absolut bästa medhjälpare, storebror!

Medan jag badade lillebror så tog han kort (massor, på allt möjligt...) och när jag var klar så servade han med grejer, handdukar, puder, blöjor mm.


Som synes så gillar inte lillebror att bada...

I går var det ju nyårsafton och vi firade in det nya året hemma hos mamma & pappa, med min moster Eva. Det var verkligen jättebra! Supergod mat hade mamma & pappa fixat och Eva hade gjort den godaste pannacottan jag någonsin ätit tror jag! Efter efterätten gick Albin med morfarn och pappan ut och firade av några raketer eftersom vi visste att han inte skulle orka vara vaken till 12-slaget. Han somnade så snällt på soffan sen, strax efter 21 och lillebror hade det hur bra som helst, han blev vyssad och dansad med av både mormor och gamla moster...


Lite morfar-mys...

Vi spelade spel och fikade på julgodis och vips så var klockan redan midnatt, det gick hur fort som helst och sen var det ju dax att skåla in det nya året! Pappa öppnade bubbel och jag skålade i julmust. Vi stannade inte så länge efter midnatt. Jag ammade lillebror innan jag körde hem David och pojkarna, sen körde jag tillbaka och hämtade Eva och skjutsade hem henne när jag ändå skulle köra.

Vi kom i säng strax efter 1 och jag somnade vid halv 2. Lillebror vaknade vid 5, men han bara åt och sen somnade han om. Albin vaknade vid 7 och David gick upp och gav honom välling och satte på tven, sen kunde vi slumra till 8 innan både Albin och Lillebror tyckte det var dax att stiga upp!

Denna dagen har jag spenderat väldigt lugnt. Först höll jag ju på med krönikan en bra stund och sen åkte vi bort till mamma och pappa och åt rester. Vi fick även fika där och var inte hemma innan lagom till kvällsmaten. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen ge lillebror mat innan jag ska lägga mig och nana gott!


Kommentarer
Postat av: Tessan

Hej vännen!! Av erfarenhet kan jag nästan lova dig att det är böjveckseksem han har!! Gå till apoteket och köp Mildison och prova så ska du se att det går bort fort fort fort. Om det nu skulle komma tillbaka kan man få större mängd på recept... Jag har haft eksem så långt bak i tiden jag kan minnas och det ser precis ut så och kommer när det är kallt.... Hör av dig om du vill veta mer... Kram

2011-01-01 @ 21:38:03
Postat av: Karin O

Hej Charlotte, precis sånt har jag med haft och Ella har fått samma sak. Eksem. Hon får det av citrusfrukter och röda frukter och grönsaker, typ ketchup och tomater. Men salvan funkar bra!! Kram

2011-01-01 @ 21:45:56
Postat av: Ida- Mamma till Jouline♥♥♥

Jouline älskar att bara ligger och njuter och önskar att hon slapp komma upp =)

Duktig kille du har som hjälper dig.

2011-01-01 @ 22:06:27
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Karina

Det ser ut som klassiskt böjveckseksem och det får man när man äter något man inte tål



det bästa är att en läkare kollar på det och skriver ut lämplig kortison salva och att man gör ett pricktest för att lura ut vad det är han inte tål



glöm inte att smörja med mjukgörande salva fråga på apoteket vilken som är bäst

2011-01-02 @ 03:14:51
Postat av: s

Håller med dom andra, böjveckseksem, men de beror nog mer på att det är kallt ute än på att han har ätit något han inte tål. När jag var liten fick jag det på vintern i böjvecken o på insidan av låren. Jag fick en ganska stark salva men man kan ju säkert börja med mjukgörande o se om de fungerar, någon natursalva kanske?

2011-01-02 @ 12:36:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0