Pyssel...

Vilken dag!

Det blir ju hur mycket som helst att packa upp, tvätta och få ordning på när man är 4 stycken. Dessutom har ju både rörmockarn och målarn vart här medan vi vart i väg så allt som är nerplockat för att väggar och tak skulle målas om måste ju upp igen. Jag har tvättat, tvättat, vikt tvätt, tvättat, lagt in i garderober och tvättat lite till. Vi gick inte upp innan 8.20 idag för Albin var så gullig och lekte själv på sitt rum tills vi gick upp och sen var ju kylen minst sagt tom så vi fick vänta till affären öppna, klockan 10 innan David & Albin kunde ge sig av till affären för frukost-handling.

Efter frukosten och mellan några maskiner tvättt så stack jag och Albin till Fynda, vi behövde refiller till blöjhinken och när vi ändå var där så fick vi med oss en båge med saker att hänga på babysittern. Man kan ju inte åka till Fynda utan att ta en svängom inne på factory-outlet...
Där inne hittade vi lite smått och gott, badfigurer med skum i, en lykta till toan där uppe, ramar och lite annat.

När vi kom hem hittade vi både pappan och Lillebror på soffan, snarkandes i värsta djupsömnen. Jag och Albin började på maten med en gång, potatismos, kokta morötter och stekt strömming. Lillebror fick lite mat och sen började jag med städningen men jag kom knappt ens igång innan vi fick oväntat besök. Jag passade på att kila runt med blommorna här nere så dom fick duscha ordentligt och torkat av lite i fönstrena men sen la Lillebror världens explosion i blöjan så det blev sanering lite överallt och jag kom av mig i städningen.

Storebroren sover sen halv 8 och vi har nu suttit som klistrade framför tven och kollat Solsidan, helt fantastiskt! Nu ska jag kila in i duschen och sen, efter att lillebror ätit en sista gång, gå och lägga mig! 

I morrn har jag en lång lista med grejer att ta tag i så jag hoppas kunna locka hit
mormorn för lite bebisgos så jag får nåt gjort!
Undra om hon är nödbedd?


Kommentarer
Postat av: Mamma

Så värst nödbedd är hon inte...

2011-01-16 @ 21:00:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0