För 4 år sen...

Jag älskar tillbakablickar.
För nästan exakt 4 år sedan skrev jag såhär i min blogg...



I fredags va vi mest hemma på förmiddagen men efter Albins lur och våran lunch så åkte vi hem till Natalie och Max med korten, dom blev jätte nöjda. På kvällen had jag lite ont i magen så vi stannade hemma och jag bakade en liten rabarberkaka efter ett väldigt konstigt recept, jag var nästan helt säker på att den skulle bli precis hur äcklig som helst men det va den inte!! Den var riktigt god, och jätteenkel att göra, bara röra i hop alla ingredienserna i en gryta, inklusive rabarberna! Pappa kom hit på kvällen och mamma oxå när hon slutat jobba, vi kollade på Stefan & Krister och sen på "The long kiss goodnight" men jag är rätt så säker på att det bara är jag som kommer ihåg hur det gick för både pappa och David snarka i kapp i varsin soffa...

På lördagen var det meningen att David skulle åkt iväg till tippen och gjort massa andra grejer, men jag kännde redan på natten att det inte skulle gå, hade så ont i magen att jag inte kunde gå upp (ååhhh va jag inte har saknat detta!!!!) så David fick ta hand om bebisen och mig, jag låg i sängen och spela tetris på mitt GameBoy som jag fick av David när jag väntade Albin... Men efter en Avledon var jag på benen och vi åkte in till stan, Överskottsbolaget och elgiganten. Köpte lite smågrejer bara och sen åkte vi hem och gick en sväng i Tvååker (va ju Tvååkersdagarna). På kvällen gick vi ut till området och kollade på Hasaloppet och sen stannade vi kvar en stund och lyssna lite på Street Burbon Band, jättebra va det men lite för hög ljudnivå för Albins öron tror jag. David följde med oss hem och jag nattade Albin sen stack mannen min ut och mingla, men efter att han avlagt ett löfte till mig att inte bli för full så drack han visst bara kaffe resten av kvällen (Åhh vad jag älskar honom!!!) och kom hem till mig vid halv 1, spik nykter! Då hade han träffat alla tänkbara människor, minglat med både Li, Mattias, Micke och Björklund, kvällen hade visst avslutats med mingel, bara han och Micke, snacka om att jag blev förvånad!?!? Men va roligt att dom två kommer överens nu när det är både svensexa och bröllop på G.

Äter fjädrar... Albin leker med Kajsa! 
Albin lekte med kajsas leksaker i går morse...


Det var ju lite halvsvårt att somna eftersom det spelades väldigt högt och det låg på åt vårt håll så jag somnade inte fören vid kvart över 1, Albin sov sen hela natten och vaknade inte fören 06.18 (kollar alltid på klockan när han vaknar...) och då studsade David upp och hörde pappa köra förbi utanför och eftersom han ändå vaknat så tyckte han att han kunde hänga med papps upp till Uddevalla och kolla Cross VM.
Rullar runt I mammas väska! Fjanten, älskade fjanten! Fjant underhöll oss...

Jag och Albin höll oss hemma hela dagen, fick ringt hit mormorn med eftersom jag fortfarande hade ont i magen, så vi höll oss i trädgården hela dagen! På kvällen kom pappa och David hem och sen kollade vi på Miss Secret Agent, eller David sov i soffan brevid mig och jag väckte honom efter halva filmen och bad honom lägga sig i sängen och det gjorde han.

I natt har Albin sovit som en prins, somnade vid 9 i går, vaknade vid halv 7, fick lite mat och somnade om och sov till 09.10, inte dåligt va?!?!? Mamma har varit här nu på förmiddagen och vi har kollat runt lite på olika hotell, pappa och David hade tydligen pratat om hur gôtt det hade varit och komma iväg lite på semestern, bara en natt då (med tanke på mamma och hennes nojja över katterna) så nu har vi hittat ett hotell och en stad, hoppas bara det är ledigt, har bett Anna kolla läget! Nu ligger Albin och sover sött i sin spjälis, jag ska ner och ta mig en macka, sen ska jag och Albin åka bort till mamma som gör stroganoff.
I morrn kanske vi sticker en sväng till Gekås, vi får se, ska i allafall till Anneberg på kvällen och ta kort på Arne och Louise!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0