Ljuvligaste midsommaraftonen!

Direkt på morgonen när jag steg upp så gick jag ut och satte mig att binda kransar, 3 stycken blidde det, varsin till barnen och en till mig, pappan klarade sig utan...

Våra fina gossar i sina kransar...

Vi började dagen med att åka till Albin bästa kompis Oscar och äta tårta hela familjen. Oscar fyllde 4 år och vi hade supermysigt, barnen lekte och vi vuxna satt i uterumet, lyssnade på regnet, tjötade och drack kaffe.

Vid middagstid åkte vi hem och åt, sen plockade vi upp lite av våra potatisar, jag åkte och handlade, bakade lite och sen hade vi mys-fika här hemma, med brorsan & Julie.


Jag bakade underbara "krämiga kladdkakemuffins med vit chokladkross". Brorsan åt så han fick gå och lägga sig på soffan. Även 3 liten jordgubbar fick vi ner tillsammans med lite lättvispad grädde...

Efter fikat satte jag igång och skala/skrapa potatis till kvällen. Julie underhöll mig medan brorsan vilade lite med massa muffins i magen och sen var det dax att göra sig i ordning för kvällen.

Mamma jobbade så vi fixade i ordning allt tills dess att hon kom hem och sen full rulle på midsommarmiddagen, med sill, lax, köttbullar, prinskorv, äggröra, färskpotatis, gräslök, creme fraiche, gräddfil, grädde, romsås, snapsar mm. Alla åt sig mätta och lite till så efter maten var det utomhuslekar för hela slanten!



"Stegeleken", trädklättring, drakflygning (även från taket...), bebismys och
såklart lite kärlek.

När Emil somnat blev det en välfylld skål med marängswiss till kaffet och när även Albin somnat så spelade vi spel så tårarna sprutade. Vi var hemma vid midnatt och jag var uppe i tid (som vanligt)
och bakade både snabba frukostfrallor och 2 plåtar tekakor till frukosten.
Brorsan & Julie kom in och åte frukost med oss.



Efter frukosten idag så visade jag Julie en hel del mindre smickrande bilder från när brorsan fyllde 20 år och vi fick även grävt fram en himmla rolig film från karaoke-kvällen han hade då...

När vi ändå hade film kameran framme så kikade vi på både tjärbyligor, skidsemestrar, sidvagnscross och när Albin var liten. Nu är David och grabbarna ute och grejer i trädgården och jag har några maskiner tvätt på G, sen tänkte vi försöka hinna skåda lite brud idag med.



Kommentarer
Postat av: Mamma

Bästa midsommaren på länge, och inte behövde jag laga någon mat heller.

2011-06-25 @ 14:14:18
Postat av: Lina

Vilka annorlunda roliga "lekar" ni gör. Synd man inte var hemma o såg det.....;)

2011-06-26 @ 19:45:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0