Utten dá...

Ja, som Dag Otto skulle ha sagt, det har vart en riktigt "utten dá"!

Fast det har igentligen inte vart så farligt, det var natten som var värst. Jag vaknade och fick stoppa in nappen på lillebror vid halv 2, då hade jag sååå ont i min axel och i magen (mellangärdet). Försökte somna om efter att jag vart nere och hittat David på soffan. Det gick inge vidare, jag fick ge upp efter en halvtimme och gå ner och ta både värktabletter och novalucol. Jag passade även då på att väcka David igen men han kunde ligga i sängen, eller ligga ner överhuvud taget för han hade tandvärk, stackarn!

Sen hann jag ju nästan bara somna innan lillebror vaknade och skulle ha mat. När det var klart så hann jag sova i 1½ timme till innan Albin, David och Lillrbror vaknade, strax innan 6...

Hur som helst så hade vi tid att passa i stan kl 11 så vi tog det lugnare än lugnast hemma på förmiddagen innan vi gav oss iväg. Jag ska även tillägga att jag hade huvudvärken från hell när jag vaknade och den försvann inte ens när jag tog 2 panodil! Vi körde in i god tid så jag hann med att ta en kaffe i bilen på vägen.

När vi va klara tog vi lunch på Café Ströget, hela familjen faktiskt och Lillebror var så snäll och sov sig igenom besöket. Jag åt en räksallad och det ska helt klart säjas att Café Ströget har stans godaste sallader!

Innan vi åkte hem så fyndade jag lite på H&M.


Jeansshorts till Albin
Kortärmad body & stickad tröja till Lillebror
Klänning & 2 linnen till mig.

När vi kom hem tog vi lite fika innan vi gav oss ut i trädgården.


Medan vi ändå var ute i trädgården så passade vi på att knalla över till bageriet och köpa lite majsbröd till kvällsmatens goa äggmackor.
 
Efter fikat och våran stund ute i trädgården så kändes det faktiskt mycket bätttre och nu i kväll har allt ontet vart borta. Jag är iofs fruktansvärt trött och funderar faktikst på att se House i sängen.

Ska passa på att visa en bild på hur det kan se ut hemma hos mormorn & morfarn efter en "barnbarnsdag"...

Morfarn (fortfarande i jobbarkläder) med 2 sovande barnbarn i soffan.
Mormorn, stretchandes på köksgolvet med en kelsjuk katt bredvid...

Nu tar jag kväll!


Kommentarer
Postat av: Angelina

Vilka snygga shorts dom missade jag helt på HM ser ju att jag får kolla in där igen ;)

2011-03-22 @ 22:16:48
Postat av: Lina

Det är inte ofta man ser krister i andra kläder o gunilla hon är inte som andra. Sitter o skrattar lite för mig själv åt dessa härliga människor

2011-03-24 @ 11:05:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0