Möhippan!

Vilken dag! Helt fantastisk!

Va svårt detta ha vart! Jag, Linda & Linnea har träffast och planerat i flera månader och det har vart jättesvårt att hålla alla våra möten hemliga men vi lyckades och möhippan blev fantastiskt lyckad, allt klaffade!



Vi gav Anna en mjukstart Hon fick ett kort av Tobbe på morgonen, så hon hade några timmar på sig att smälta att det faktiskt var denna dagen det skulle hända. Dom hade tid hos prästen på förmiddagen men när dom kom hem så hade Tobbe dessutom förberett och tagit fram sina crosskläder som Anna fick på sig.

Hon fick vänta nere vid vägen (Gamla E6) och där kom brorsan och hämade upp henne med sidvagnen! Det blev bara en liten sväng, mest för att skrämmas lite och när vi kom till Galtabäck så fick hon hoppa ut crosskläderna och i våtdräkten. Jag och Linda körde henne mellan Galtabäck och Ankaret i min bil och när hon kom fram till Ankaret så fick hon kliva ur våtdräkten och på med slöjan. Sen väntade en fint utsmyckad cykel på henne som hon cyklade till kallbadhuset på, alldeles ensam.

På kallbadhuset väntade hela goa gänget och efter kramkalaset gick vi alla till Ingvar där Anna fick dreja. Vi åt supersmarriga baguetter, som 3 av tjejerna gjort, i Socitetsparken efter drejningen och där fick vi även lära oss en liten dans till Wacka Wacka!

Vid 14, stack vi allihopa ut till Ästad och gjorde Fångarna på Gården, även det superlyckat (jag var ju med i den vinnande laget, vad annars ;-))! Jag har suddat tjejernas ansikten på det vinnande lagets bild ovan eftersom jag inte frågat alla om lov. Efter nästan 3 timmas tävlande, med livet som insats, så duschade vi och fixade till oss för fortsättningen hemma hos Linnéa.

Alla hade hjälpts åt och fixa maten, det var supergott och verkligen kanonmysigt. Jag tror Anna hade det jättebra!
Vi hade köpt varsitt litet paket som symboliserade vår relation med den blivade fru Sylwan och så skulle hon gissa vem den var ifrån och det var så roligt!

Jag skratta så jag har vart alldeles öm i skrattmusklerna. Vilka minnen och vilka stories det bjöds på!
Vid halv 1-1 på natten körde jag hem Anna, Linda & Ulle innan jag själv körde hem och la mig, med ett stort leende på läpparna!

STORT TACK till alla gulliga tjejer som var med och gjorde Annas dag så bra!


Kommentarer
Postat av: Vivan B

Vi vill gärna se lite mera bilder från era roliga upptåg på möhippan.

2011-05-03 @ 16:19:56
Postat av: Anna

Jag hade ju sååå roligt och ni hade verkligen lyckats fixa en möhippa precis i min smak! Hoppas att ni andra hade lika kul som jag!!



Kram kram

2011-05-04 @ 07:36:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0