Vad gjorde vi innan vi fick barnen...

Det är ju så roligt att gå igenom gamla bilder och när man gör det kan man ju nästan känna känslan man hade när bilden togs. Jag tänker därför bjuda på några gamla godingar.
Bilder på vad vi gjorde innan vi fick barnen....


1. Julafton 2005. En lugn och skön julaftonskväll med familjen.
Det var sista året innan Albin föddes och sen dess är jularna aldrig lika lugna.
2. Coronaspel. Även det på julafton 2005 och det blir inte att vi tar fram det längre, av någon anledning...
3. Sommar 2004. Vi lekte "kasta-pinnen" hemma hos mamma och det var ju några kilo sen, ser jag.
4. Musen 2003. Våran första digitalkamera var med överallt och tog på det mesta, sen var vi visst inga fenor på att fota, många bilder är suddiga, men jag gillar denna, David ser helt galen ut!
5. Promenader 2003. Vi tog långa promenader i Åkulla när isen fortfarande låg på Valasjön. Davids hund Tanja var med och vi fick fantastiskt fina bilder på henne, hon levde inte länge till efter det.
6. Fiske på byasjön 2004. Vi fiskade massor innan vi fick Albin. Vi var ute långa dagar, kvällar efter jobbet och hade med kaffe/te, mackor och smörgåsar. Vi älskade det! Det var tider det...
7 & 8. Hamragalan 2005. Det visade sig att vi, otroligt nog var ena riktiga fenor på friidrott och både jag och David tog brons. Höjdhopp var min starkagren, dock är det längd eller tresteg på bilderna.
9. Måla fasadbrädor 2005. Vårt gigantiska partytält fick knäcka extra som regnskydd och där stod jag och brorsan och grundmålade fasadbrädor på löpande band.
10. Jag & Teddies 2004. Jag red, massor och det saknar jag väldigt mycket. Precis som på bilden så vill jag ha en lång galopp i skogen, på en ardenner!
11. Galen 25-års fest 2004. Vi var på en hel del fler fester innan vi fick barnen och på just den här festen hade vi galet roligt! det var en "ombytta roller fest" och jag och David gick "all in" i utklädningen...
12. Puerto Rico (Gran Canaria) 2005. Jag och David tog en restresa innan jul och åkte till Kanarieöarna och det var härligt, bara vi 2 och vi gjorde massor tillsammans. Bara 2 månader senare blev jag gravid med Albin.
Jag kan återigen konstatera att det var många kilo sedan...
13. Trysil 2004. Vi åker fortfarande på skidesemester, det är ett av våra stora intressen men det är något speciellt med att få åka tillsammans allihop, som vi gjorde då, det har vi inte gjort sen vi fick barn och det tar nog några år till.

Saknar jag det? Nää, inte alls.
Men jag älskar att minnas tillbaka vad vi/jag gjorde då.

Nu när jag har visat dessa fina bilder så räknar jag iskallt med massa kommentarer!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Det var väl bara några veckor sedan, som det var någon som ville att vi skulle plocka fram det gamla coronaspelet?

2011-11-22 @ 22:22:38
Postat av: Linnea

De där skidsemestrarna var något det... :) Härliga minnen allt! Kram

2011-11-23 @ 20:25:23
URL: http://neavarld.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja, de skidsemestrarna ... det var tider det! ;) Beundrar kort nr. 11, undrar om jag hade fått med Tobbe på nåt sånt? :)

Kram Kram!

2011-11-24 @ 11:32:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0