Hann helt enkelt inte....

Eller, det kanske var så att jag hellt enkelt prioriterade bort "dator-tid" igår, för mys i soffan med Robinson & Criminal Minds...

Albin hade heldag på dagis i går och dom hade haft utedag, det har dom 1 gång i veckan, då dom till och med lagar och äter mat ute. 2 dagar har dom utedagar fast dom går tillbaka och äter på dagis. När jag lämnade kom det en polisbil och den hade barnen fått sitta i, kolla på handklovar & pistoler och sen fått varsin reflex (höjdpunkten). Jag och Emil åkte vidare till Anna & Ella och käkade frukost. Där stannade vi tills det var dax att åka hem och fixa middag till Emil. Sen somnade han som en stock och jag fick tagit hand om tvätt, skrivit lista och letat fram recept till kvällens jag-ska-laga-något-jag-aldrig-gjort-förr.

När Emil vaknade fick han stanna hos mormorn en stund så jag fick handlat. Det tog jättelång tid och nu vet jag varför jag alltid passar på att handla om jag är i stan, för att ALLA vill prata med mig när jag är i affären, både kunder och personal.
David fick åka och hämta Albin på dagis för jag hann inte men han fick ordentliga instruktioner på telefon vad som skulle med hem och vad som inte skulle med hem. När Albin kom hem så gav vi oss iväg till mormorn för att hämta bebisen, men givetvis fick vi åka om dagis först, det var inte mycket som stämde där inte...

Vi hämtade Emil, snabbade oss hem och började med kvällsmaten.
Det blidde potatismos, ICAs berömda kokekorv med ärtor och lingon.
Emil åt som en tok, han som alltid bara har spottat ut min mat, kanske har det vänt nu!?

Albin däremot var väldigt trött efter en hel dag på dagis.



Vi fick ätit upp i räserfart och lämnat disk och allt till pappan så jag och Albin kunde gå ut och leka lite.
Vi körde fotboll, och sen gjorde vi banor i trädgården som vi hade tävlingar på och visst blev vi pigga!
En dusch senare var Albin hur pigg som helst och åkte till och med med pappan till frissan medan jag la Emil i lugn och ro. Sen blev det som sagt en kväll i soffan, jag och David, det var välbehövligt!
Oftast turas vi om att jobba på kvällarna, efter att barnen lagt sig, men igår orkade ingen av oss.

Nu ska jag och Albin äta frukost, sen ska bebisen vakna (som jag hade lite problem att få att somna om nu här på morgonen) och vi ska packa i ordning oss för simhallen!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Lilla Albin...

2011-10-28 @ 10:14:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0