Saknat mig?

Fy va tomt och tråkigt här är i bloggen nuförtiden!

Tyvärr finns det ingen tid alls nu, men David är på bättringsvägen så förhoppningsvis ska jag kunna vara tillbaka snart! Han får inte lyfta så jag är rätt så fast med en 11 kilos klump som behöver tas om hand.

Hur som helst, i går hade vi en jättemysig dag!
Jag och grabbarna (jodå, hela familjen) åkte in till simhallen direkt när dom öppnade och det var helt underbart att bara ligga där och njuta! Emil är mer vild än tam i vattnet och tycker inte alls att någon behöver hålla i honom... När vi ändå var i stan passade vi på att handla lite till kvällens meny...


Bilderna är kanske inte det bästa, tagna från mobilen, men maten var ljuvlig!

Jag började steka flyskytterfilén redan vid tre och sen fick den efterkoka
till halv sex ungefär. Jag gjorde en sås på stekskyn med bla creme bonjours kantarellost, grädde, creme fraiche och soya. Sen skar jag ytterfilén i biter (som var ruskigt mör och go!), hällde över såsen och stekte på trattisar och la över. Det fick gå i ugnen tillsammans med dom ugnsrostade rotfrukterna.
Vi åt tills vi nästan storknade!

När bebisen hade somnat så tog vi fram fruktsallade som jag och Albin gjort under dagen, till det fick jag och David varsin Irish Coffe (fast jag bytar ut whiskeyn mot baileys...). Albin fick dagen till ära prova sina nya chokladsugrör! Det var sugrör med små chokladkulor i så när man dricker mjölk får man O'boy typ!

Vi somnade mätta och belåtna ganska tidigt och fick sova hyfsat gott.
Idag har jag jobbat hela dagen lång så ögonen är så gott som fyrkantiga, ska bli skönt att låta dom vila i natt.
I morrn blir det ett besök på en viss auktion...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0