Dagarna flyger förbi!

Vilka dagar vi har haft!

Helt galet, underbart och roligt. I går var vi ute och plockade så mycket svamp att vi inte ens kunde plocka av allt för vi inte fick med det hem! Jag tog faktiskt en hel del bilder för jag hade med kameran ut för en gångs skull, men jag kan inte lägga in dom nu för David jobbar på den andra datorn. Jag fick oxå plockat igår för Emil var inte med, han fick stanna hemma hos farmorn undertiden. Så tog jag, mamma & Albin på oss svampögonen och gick ut i skogen!

När vi kom hem så hann jag i princip bara förvälla svampen innan det var dax för mig att ge mig av på Work Outen. Barnen hade längtat efter mig även denna gången så jag jag satte mig med båda barnen och bara mös innan dom somnade och jag fick duschat.

Idag har vi haft en minst sagt händelserik dag.
Jag och barnen åkte hemifrån vid 8.20. Först lämnade vi av Emil hos mormorn, sen Albin på dagis och sen åkte jag till tandhygienisten. När jag var klar åkte jag hem och hämtade Emil & Mormorn och så började vi dagens äventyr!

Först åkte vi till Älvsered, shoppade lite och käkade lunch innan vi åkte vidare till Fritsla och en massa inredningsinspiration!

Förstora Förstora Förstora
Förstora Förstora

Vi lämnade Tvååker vid 9.30 och var hemma igen vid 18.30.
Nu i kväll var jag bara tvungen att sitta ner en stund så jag tog och satte mig med Emil när han skulle sova och det var ju så skönt! Jag satt med honom sovandes i famnen i säkert 45 minuter, bara för att det är såå ljuvligt!
När jag lagt Emil gick jag in till Albin, kröp ner hos honom och luktade lite på den blonda kalufsen.

Nu väntar jag på att en maskin tvätt ska bli klar och sen ska jag ducha och gå och lägga mig, vi har en hel del planerat i morrn med...


Kommentarer
Postat av: Anna

Jag såg ditt mess när jag skulle hem från jobbet igår kväll! Jisses, det verkar ha funnits massor av fint!!

2011-09-30 @ 07:54:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0