Födelsedags tårta!

Idag har jag bakat tårta!
Pappa David fyller år och vi skulle igentligen inte alls fira men det kan jag ju bara inte gå med på, födelsedagar är ju det bästa som finns. Efter att Albin var lämnad på dagis, jag och Emil hade fikat med mammagruppen och middagen låg i magen så satte jag i gång och bakade en liten (nåja, den blev visst inte så liten i alla fall...) tårta till mannen i mitt liv.



När Albin var hämtad från dagis så gick vi in på ICA och köpte lite till dekorationen för jag hade lovat Albin att han skulle få hjälpa mig med det. Det blev en tårta på chokladbottnar (tog ett chokladkakerecept jag hade) med ett lager vaniljkräm och ett lager med grädde, hallon, blåbär och hackad vit toblerone.
Till garnering hade vi färska blåbär och några gula hallon från vår buske i trädgården, chokladlöv, sockerflingor och vita & guldiga strösselkulor.

 

I morse, innan vi gick till mammagrupp-fikan så visade Emil hur modig han har blivit (som ni även kan se på filmen som jag la upp i förmiddags).



Jag, Albin & Emil fick hem buffarna som vi beställt i förra veckan.
Vi ska ha dom i höst, vinter och framför allt på skidsemestern. Idag på morgonen knöt vi både killarnas till pirathattar (mössor), väldigt poppis!




Nu ska jag bara kolla klart på House, sen blir det sängen.
Morgondagen bjuder säkert på något händelserikt...

Förresten, innan jag lägger mig, måste bara visa vilken liten godbit som svärmor hade med sig hit innan idag,
lille Rosso (tror jag att han hette), en liten Schäfervalp som hon passar. Han låg så snällt i tvättstugan och sov undertiden hon var här. Katterna kikade hela tiden på avstånd, men han brydde sig inte det minsta, han bara sov vidare. Man skulle vart hund eller katt...




Kommentarer
Postat av: Mamma

Sicken söt liten vovve! Tårtan var mumsig meddelade din far förresten.

2011-09-27 @ 23:01:37
Postat av: Rigmor

Vovven är kvar hos mej. Jag köpte honom. Så nu är jag hundägare.

2011-09-29 @ 13:42:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0