Hemma hos oss...

Igår hade vi fullt upp med fixardag på dagis och sen städningen av dagis inomhus.
På kvällen hade vi bokat bort på Johns Place och när vi kom hem därifrån så var vi trötta, mätta och väldigt lyckliga! Jättetack till världens bästa bror som körde oss både in & hem!

Natten har väl kanske inte vart den bästa eftersom Emil helt plötsligt har fått för sig att illvråla en stund mitt i natten... Jag satt uppe med honom mellan 2 & 3. David tog honom vid halv 5.

Albin har sovit hos farmorn och det var såååå tomt i går när jag gick och la mig. Jag sneglade in på hans rum flera gånger och kunde inte hjälpa att det stack lite i hjärtat när inte det vita flygiga håret låg där på kudden som det brukar. Nu är David & Emil iväg och hämtar honom så snart ska jag pussa honom halvt ihjäl!

Jag satte igång att städa hemma på morgonen, efter frukosten och nu är jag nästan klar, sååå skönt och välbehövligt. Dessutom har jag röjt bort en del grejer som ska till förrådet. Nu när grabbarna kommer hem så ska vi bära pellets för glatta livet. så jag hinner igentligen inte sitta ner nu heller men jag var ju tvungen att ta mg något att äta så jag passar på samtidigt...

Passar på att visa några bilder från mitt nystädade vardagrum...






Kommentarer
Postat av: Eva

Så fina dina möbler blev, det måste du väl vara jättenöjd med. Vill också ha vita möbler!

2011-09-18 @ 16:08:32
Postat av: Anna

Håller med mamma, jättenöjd ska du va för de är sååå fina!!!

2011-09-18 @ 19:14:26
Postat av: Rigmor

Jättefint är det

2011-09-18 @ 22:37:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0