Bröllop, korv och julgodis!!

Vilken helg!!
Alltså WOW, bröllop var helt amazing!! Sen att jag nästan fick en lättare hjärtinfarkt i väntan på brudparet för fotograferingen, det är en annan sak....



Festen på kvällen var nog sjutton det roligaste jag vart på, på länge!! Tyvärr vaknade jag på lördagmorgonen med ett rivjärn i halsen och ett envetet dunk i huvudet. Jag hade alvedon med mig och mådde faktiskt ganska bra hela dagen men på kvällen, efter maten, började jag frysa och rösten svek mig så vid halv 12 kom Davids bror och hämtade mig så jag fick åka hem och lägga mig.

David kom hem vid ett-tiden och då hade jag inte somnat än. Tyvärr har jag sovit som en potta skit i natt (typiskt när man är barnfri!), vaknat flera gånger med frossa. Men sen fick jag sovit en del på morgonen och gick inte upp innan vid halv 9. Jag började dagen med en alvedon men sen har det inte behövts fler så det var nog bara en liten kortis förkylning, tack och lov!!

Eftersom jag verkade tycka att det var en strålande idé att börja med julgodiset i går förmiddag, stressad, med killförkylning och bröllopsnerver, så hade jag lite att skära upp idag!



(Verkligen ingen rättvis bild eftersom vi fikat upp hälften)

På förmiddagen började jag beta igenom alla tusentals bilder från i går men eftersom vi hade planerat att göra julkorven idag så hann jag inte så långt innan det var dags att packa med mina assistenter och åka bort till Mammsen.

Albin följde med mig bort och han hjälpte till med allt möjligt och kände sig väldigt välbehövd.



Mitt i det värsta kladdet ringer larmkillen och säger att han måste komma bort och byta batteri. Det innebär även att larmet måste testas så vi blev utskickade i uterummet, där det var 7°.



Eftersom både mamma och Julie tillhör den där frusna varianten så började dom, strax efter att jag tagit detta kortet, att springa runt bordet och sjunga julsånger... Undrar om han (larmkillen) trodde vi var lite konstiga.

Hur som helst, vi fick återgå till vår korvstoppning efter en kvart eller så.





Det gick fantastiskt bra och efter bara knappt två timmar hade vi stoppat oss 20 meter korv!!

Då tog vi oss en välförtjänt fika!



Det blev (igår då alltså) rockyroad, daimfudge och marknadsgodis.

Efter fikat kom pappa och med sig hade han brorsan och sen ringde jag efter David och Emil och så kokte vi någon meter korv och hade ljuvligt god söndagsmiddag! Tro det eller ej, men vi fick visst till en fika till efter middagen innan vi åkte hem.

I kväll har jag sorterat ännu mer bilder från bröllopet och även börjat redigering och det blir SÅÅ bra!! Hoppas få lov att visa några bilder sen när brudparet sett dom.

Men nu ligger jag redan i sängen och i morrn börjar en ny vecka!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0