En lista till...

Efter att jag hittat den där listan inne hos Glamourmamman här om dagen så kom jag på att jag har ju faktisk blogg ännu längre tillbaka, fast på familjeliv så jag gick in och kollade där med och då hittade jag ju några år till!
Så nu kör jag en "lista" till, med dagens datum....
 
För 6 år sedan:
Jag och Albin var ute och tog en promenad med Li. Det var kallt och efteråt följde hon med oss hem och tog en förmiddagsfika. Albin hade dessutom haft en av sina bättre nätter där han bara vaknade 2 gånger och åt...
 
För 5 år sedan:
Jag jobbade hela dagen på ICA, Albin var hos mormor och blev klippt julefin av gamla moster Laila. Dessutom hade jag väldiga problem med leveranser av kort. Tack och lov bytade jag leverantör kort därefter. 
 
För 4 år sedan:
Vi var på Gekås och handlade de sista klapparna, David var med, trots att han var nyopererad och sen fick vi åka till distriktssköterskan och lägga om hans sår igen, efter det blev han beordrad att vara mycket mera stillsam.
 
För 3 år sedan:
Vi var hemma hos Christian & Helena och åt lunch, David hjälpte till med deras kök och jag och Albin fick rida på Helenas Islandshäst Lukka. Det var kallt, sol och snö, helt fantastiskt och en dag jag nog aldrig kommer glömma. På kvällen hade vi lördagsmys hemma hos mormorn & morfarn.
 
För 2 år sedan:
Emil hade en riktig skitdag och jag gjorde knappt något annat än att bara amma. Albin och David fick klä granen själva medan jag satt i soffan, ammandes och tittade på.
 
För 1 år sedan:
Vi hade en riktig hemmadag, hela familjen. Jag lagade lite extra god mat, båakade en pepparkaksbrownie och sen jobbade på kontoret några timmar på kvällen.
 
För 6 månader sedan:
Vi var på Skara sommarland!
 
För 1 månad sedan:
Jag hade galet mycket att göra, både med kameran och med tårtor.
 
För en vecka sedan:
Det var galet kallt, -15,5 och jag fotade brudpar i studion! 
 
För ett dygn sedan:
Hade 2 otåliga barn hemma medan jag tvättade lakan (varje dag när man har ögoninflammation), och förberedde lite för kommande tårtor.
 
För en timma sedan:
Låg och fick massage..
 
Just nu:
Precis hemkommen och lägger upp ett blogginlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0