Mer snö!!

Det snöar för fullt utanför fönstret och jag ska alldeles strax palta på mig massa kläder och ge mig av till jobbet (ICA). Igår jobbade jag 10-16 och sen var det bråttom hem och göra sig i ordining för personalfest med jobbet.
. Vi åkte buss upp till Göteborg och såg på REA och åt julbord, supertrevligt. Det blev en aning sent bara, vi var inte hemma innan vid strax innan 2 och jag gick och la mig ganska omgående men mina barn är ju väldigt morgonpigga och ganska högljudda just idag (jag kunde ju önska att pappan hade slängt på en film så dom var lite tysta och stilla men det gjorde han inte så det var ett jäkla liv) så det var bara att gå upp.
 
Vi öppnade paketen som låg i den andra adventspåsen och tro det eller ej men i denna påsen låg det även en paket till mamman!
 
 
Jag blev jätteglad, det var en bok om våra valigaste vinterfåglar och jag har sagt att jag skulle behöva en sån nu när vi har så många fåglar i trädgården! Det verkar som om han lyssnar när jag pratar fast att jag inte tror det...
 
Grabbarna gav sig av till Åkulla och tomtepromenaden och sen var det middag hos svärmor men eftersom jag ska iväg och jobba nu så fick jag stanna hemma, bokföra och lägga beställningar i stället, men jag ska inte sticka under stol med att jag minsann har suttit på rumpan och druckit kaffet i soffan, framför brasan, läsandes om småfåglar!
 
Nähe, bäst att tömma tvättmaskinen, slänga in mer ved och fräscha till sig!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0