Dagens form

Idag är vi nog i ganska bra form!

Barnen har sovit hela natten, det var bara jag som var uppe vid halv 5, värmde på min vetekudde , tog en Zyx och gick och la mig igen. Jag hade dock inte somnat när Davids klocka ringde 5.15 och strax därefter vaknade båda barnen. Emil fick en flaska välling och somnade om men Albin klädde sig och gick upp då!

Jag gick och la mig igen och gick inte upp innan vid kvart över 7, då hörde jag att Albin började bli lite rastlös och det blev väl högljudda lekar där nerifrån. Emil vaknade vid halv 8 och sen var dagen igång. Albin är mycket bättre, han är lixom sitt vanliga jag, rastlös så det tjuter om det och inte kan han sitta still och kolla på film heller, då är han frisk! Jag hade ett möte inbokat med min chef på ICA på förmiddagen, så jag och barnen tog en promenad bort till mormorn och innan jag gick vidare så fick jag en kopp kaffe. Det var ett givande möte och snart ser ni mig tillbaka igen, bakom kassan i byn butik! I alla fall lite grann, så jag hinner med alla mina andra jobb oxå...

När jag kom tillbaka till mormorn så var hon i full färd med att duscha av Emil som passat på att lassa av när han ändå var där. Middag hade han oxå fått så när vi gick hem hann vi inte ens runt husknuten innan han somnat. Han sover faktiskt än så det börjar snart bli läge att gå ut och kika på honom och se om inte det är läge att vakna snart. Jag och Albin har ätit lunch och kollat på en film (med myror i brallan...), nu börar Albin klättra på väggarna här så det kanske är dax att gå ut en sväng till så han får leka av sig lite.

Det rosslar lite i andningen fortfarande och han får ibland lite hosta men bara när han "ansträngt" sig.
I kväll får jag besök i studion och det ska bli såååå roligt, jag lovar att visa resultatet.


Kommentarer
Postat av: Att vara någons fru

Åh ja, visa!

2012-02-02 @ 16:16:32
URL: http://www.attvaranagonsfru.se
Postat av: Anna

Skönt att höra att Albin e på bättringsvägen!

Kram på er!

2012-02-02 @ 22:05:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0