Sjukstugan fortsätter....

Nu är det Emil som är febrig, snorig och hängig.

Jag åkte ju iväg på auktion på förmiddagen igår och lämnade av Albin hos mormorn & morfarn på vägen så han slapp vara hemma i sjukstugan. Emil hade feber hela dagen och ville inte äta med någon reda.
Albin hade simskola på kvällen så pappa kom hit och satt här tills jag kom hem och Emil sov hela tiden.
Han vaknade vid strax efter 17 och då tempade jag honom 39,9°.

David hade förberett så jag svängde snabbt ihop en flaska vällning som han slukade i sig och efter en ipren blev han mycket piggare. Jag passade på att göra lite risgrynsgröt som va klar lagom tills grabbarna kom hem och sen gick David & Albin ut och kikade på mina auktionsfynd!

Ruskigt nöjd är jag! Ett skrivbort för 60:-, en spegel för 80:- och till David blev den en bänkslip och ett luftgevär!
Vi gick ut och kikade hur det blev och skrivbordet är stort, men det behövs har jag konstaterat efter ett år med ett alldeles för litet kontor.

Eftersom David är bättre och jobbar idag så var det jag som fick ta natten...
Den har vart något bättre än föregående natt men Emil har vart väldigt mycket vaken, ledsen, varm och hungrig.

Vi gick upp vid 7 men jag var fortfarande väldigt trött och som tur va så gick Emil med på att ligga i soffan med mig och bara mysa en bra stund, tills Albin kom upp.

Förmiddagen har varvats med tvätt, disk, dammsugning och bus.
Jag fick faktikst i Emil nästan lika mycket lunch som han brukar äta och efter det passade han på att bajsa och sen somnade han gott ute i vagnen och jag tyckte inte alls han var så varm längre.
Hoppas, hoppas, hoppas att det vänder nu så vi får vara friska!



När Emil hade somnat gick Albin ut och jag förberedde middagen, sen gick jag oxå ut en sväng till honom innan jag började med maten och nu har vi ätit och tar igen oss lite.


Kommentarer
Postat av: Annalina

ja nu måste ni väl ändå få vara friska! Helt galet var länge ni varit sjuka nu! Men det är något skumt som går... Idag på jobbet skulle vi haft 18 barn men 10 av dem var sjuka i hög feber! Helt otroligt! Och på den andra avdelningen var många sjuka i samma sak! 1000 krya på er kramar!

2012-02-13 @ 18:34:09
URL: http://secretmom.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja, hoppas att ni får vara friska nu!! Vad trodde David om luftgeväret , om det var 4,5 eller 5 kaliber, menar jag? Var de nåt att ha?

2012-02-13 @ 18:46:07
URL: http://www.annaskortoscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0