Update from sjukstugan...

Vi har faktikst fått sova gott, allihopa!

Albin och David va ute fler gånger i går kväll och Albin blev både piggare och mycket mer lättandad av det så när han gick och la sig vid 22 i går så somnade han gott och utan skäll och hosta. Det var svalt på hans rum och jag har bara hört honom hosta en enda gång och då var det inte så farligt utan att han drack lite vatten själv och somnade om. Jag vaknade första gången vid 3 i natt och fick ta lite alvedon, en halstablett och dricka vatten. Emil vaknade till vid 4 snåret och när David går in så blir det alltid ett jäkla liv på honom så han fick ta med honom till vår säng och där låg han till David gick upp. Sen fick han välling och somnade om. Jag var uppe hos Albin en gång vid 6, gav honom vatten och kollade läget och sen somnade han oxå om.

Jag vaknade igen vid 8 och då gick jag in och kollade grabbarna, Emil sov som en stock och Albin var vaken så honom tog jag med ner. Emil sov en halvtimme till och när jag precis hämtat Emil så kom pappan med färska frallor till frukosten.

Jag är verkligen inte pigg idag och känner att förkylningen är värre än jag hade tänkt mig. Albin är inte alls bra, han har feber och är väldigt tungandad. Emil däremot är piggelin så det står härliga till så vi ringde världens bästa mormor och kollade om han kunde få vara där en sväng. Det fick han gärna så jag packa in honom och hans grejer i bilen och körde bort lite snabbt. Jag la telefonen hos Albin i soffan och sa att jag skulle vara tillbaka så fort jag bara kunde men om han ville något kunde han bara ringa till mormorn.

Medan jag höll på att plocka av Emil ytterkläderna ringer Albin och väser fram i telefonen, knappt hörbart
-Mamma, du måste komma, jag kan inte andas, behöver gå ut!

Jag slängde mig i bilen, åkte hem och svepte in Albin i dubbla filtar och gick ut och satte mig en stund med honom på trappen. Det blev lite bättre men det släppte inte på samma sätt som det gjorde igår när vi gick ut. Han fick en piggelin och så satte vi på Aristocats och myste ner oss i soffan och där sitter vi än...
Han andas fortfarande mycket tungt och jag vet inte vad jag ska göra riktigt, har ni några förslag?

Det enda jag vet är att jag kommer inte vika från hans sida idag, inte med en tum!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Om det inte lättar, så måste ni åka in så han får inhalera. Det brukar ju som sagt hjälpa med frisk luft, men om det inte hjälper så sök akut. Har själv barn med svår krupp.

2012-02-01 @ 16:01:03
Postat av: Pia

Ja det är skitjobbigt när det är igång, och ofta fick vi åka in med Nikke för att inhalera. Det blev lättare ett tag då iaf. Vissa hävdar att man ska sätta på varmvatten och stänga dörren till badrummet och ånga igång dem, men det tyckte jag inte hjälpte så bra som att gå ut. Stackars lille Albin:( Krya på dig nu, ta hand om dig!!

Kram

2012-02-01 @ 20:35:37
URL: http://marlonzacco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0