Vintern!

Idag är Albin tillbaka på dagis och han blev så glad när han såg att dom var ute och lekte i snön när han kom!
Han behöver verkligen få bara ute och leka efter att suttit inne i 2 veckor.

Emil är fortsatt sjuk och natten har vart lite sisådär.
Han somnade efter vällingen vid 21 men vaknade och var leden när vi gick och la oss vid 23. Han fick ligga i vår säng (och då sover jag aldrig bra...) och somnade om för att vakna och vara ledsen och skållhet vid strax efter midnatt. Jag tog med honom upp efter ett par försök att få honom att somna om, som inte funkade så bra.

Han fick alvedon men var verkligen brännhet så jag tog fram hans flaska och fyllde med kall mjölk och den drack han upp (200ml). Han satt still i min famn i soffan och jag passade på att kika lite på serierna som går på natten, ett helt avsnitt City Akuten hann jag med innan han hade kommit till ro ordentligt.

Jag bar upp honom till hans säng och sen gick jag och la mig, då var klockan 02.15...
När han vaknade vid halv 5 var jag inte pigg, men då tog david med honom upp och gav honom välling och han somnade om och väckte inte mig innan vid 7.

Emil var inte alls på humör, då vid 7 och det kanske inte var så konstigt. Han var jättevarm och hade en temp på 39,3°. Vi skulle ju iväg med storebrorsan så jag paltade på honom ordentligt och medan jag följde Albin in fick Emil sitta kvar i bilen och det gick så bra så. Vi tänkte först promenera men när jag upptäckte att inga cykelbanor var skottade så struntade vi i det...

Det var så fint hemma i trädgår'n!



Massa snö!

Jag och Emil svängde om mamma och tog en förmiddagskaffe och sen åkte vi hem lagon till det var mat och sovdax. Han åt ganska bra och somnade gott direkt när jag rullade vagnen över tröskeln.
Min lilla sjukling sover än och jag tänker låta honom sova en stund till, det behöver han verkligen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0