Jobbe...

Det blir lite lugnare här i bloggen nu när det vart fint väder och jag dessutom gått in på jobbet och tagit lite extra pass i sommar.
 
Igår jobbade jag 8-17 och idag ska jag jobba kvällen till stängning.
David tog grabbarna och åkte in till Lekstugan efter frukosten och när dom kommit fram för fick jag ett meddelande att dom var alldeles ensamna där, trots att det öser ner utanför fönstret...
 
Jag fick således lite tid ensam hemma (igen, vad är detta!?) och har gått igenom lite bilder som ska framkallas, bokfört en massa kvitton som legat i plånboken och skräpat och druckit kaffe och läst tidningen i lugn och ro!
 
 
I går efter att jag jobbat klart så skyndade jag mig hem, slängde mig i duschen och sen var det mat hos mor och far med brorsan & Julie.
 
Julie, som igår var en mycket omtyckt moster, som båda grabbarna tvunget skulle sitta hos...
 
 
Efter mat och fika (eller var det kanske innan fikat?) så gick grabbarna ut och kastade vattenballonger, något som är lite av en sport på sommarn.
 
Foto: Vattenballong GRIS....
 
Man ska alltså kasta den som man kastar G R I S och försöka att inte bli blöt. Ingen av dom lyckades särskillt bra faktikst för dom var genomblöta allihopa, men väldigt lyckliga.
 
När jag fyllt upp alla vattenballonger (för det är det alltid jag som gör, står inne och fyller alla ballonger...) och dom kastat sönder alla så gick jag på dom vanliga ballongerna och fyllde dom med vatten.
Det blev ju mycket mer sport! Jag fick ju i hur mycket vatten som helst i en vanlig ballong och dessutom blev dom mycket tungre och där med svårare att både kasta och fånga (och så blev man ju väldigt mycket blötare om man inte fångade den bra!).
 
När David började frysa (han var ju alltså genomblöt...) så fick Emil ta ett bad på altanen innan vi cyklade hem och han fick vällingen i cykelkärran. När vi kom hem hade han inte riktigt somnat så jag tog en extra sväng i byn och han somnade ganska snabbt då.
 
Nu ska jag strax göra mig klar för jobbet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0