Min stora kille!

Även vår lilla kille börjar bli stor nu!
 
Igår fick jag för mig att det var dax att sluta med nappen!
Egentligen har vi tänkt ta den hela våren men jag har helt enkelt vart för "slapp" och skjutit det framför mig. Vi har inte haft många nappar kvar hemma eftersom jag hela tiden tänkt att "vi ska snart ta nappen, vi behöver inte köpa nya" så när vi var på Gekås i måndagskväll så köpte jag nya i alla fall.
Kokade dom på kvällen när jag kom hem och när Emil vaknade i går morse så bestämde jag att det fick vara slut nu, så han fick inte användt dom. Men det var lika bra, det var säkert därför jag bestämde mig!
 
Igår på eftermiddagen somnade han precis som vanligt, i vagnen ute men utan napp, det gick hur bra som helst.
På kvällen var det lite svårare. Det var lite tårar men pappan tog hand om nattningen och han somnade gott efter en stund. Han vaknade i natt och fick komma över till vår säng, där somnade han om direkt och vi kunde flytta tillbaka honom till hans säng. Vid 6 vaknade han som vanligt och drack välling, sen sov han till 8!
 
Nu i eftermiddag somnade han som en stock igen och sover än. Det går finfint det här och nu behöver jag inte oroa mig för att han ska få problem med bettet!
 
 
Mina fina killar sitter och kollar på Bambi hos mormorn, i nya fina kläder från Me & I!
 
I måndags stack vi bort till mormorn på förmiddagen, jag hjälpte henne installera några program på den nya datorn. På eftermiddagen hade jag en fotografering och direkt efter den hämtade jag upp Albin och mormorn så vi kunde åka till Gekås. Albin fick en säkerhetsväst som han ska ha när han kör quad, det var därför vi åkte dit.
 
Igår började dagen med att jag släppte av barnen hos farmorn och åkte in och fick en välbehövlig, eller egentligen, helt nödvändig massage. Hem till farmorn direkt och hämta pojkarna, hem och laga middag, äta, stoppa lilleman i säng (eller vagn i detta fall och utan napp) och börja baka!
 
 
Det blidde torparlyckor (som David är helt tokig i!), igen...
 
 
...och kolasnitt!
 
Efter baket, när Emil vaknat så kom granntjejen in med en kompis, dom hade låst sig ute och fick vackert vänta här tills deras pappa kom hem (och våran för han hade ju verktyg att ta sig in med)...
 
Barnen fick frukt och sen sprang dom in och ut lite eftersom det regnade stundtals.
När grannen kom hem så fortsatte Albin leka med tjejerna tills han skulle lägga sig, han var bara inne och slängde i sig (jodå, bråttom som sjutton var det!) lite kvällsmat.
 
Idag bakar vi igen. Jag ska ha med mig dessert till vin & vax-kvällen i kväll och det kommer nog bli riktigt bra så jag ska fortsätta ner i köket och förbereda tänkte jag...
Återkommer med bild!
 
Annars kan ni alltid kika in här, på mitt instagram, där kommer bilden säkert ut mycket snabbare än på bloggen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0