Fyrhjuling och sommarpaj!

Idag började vi förmiddagen ganska lugnt och skönt, hemma i soffan!
 
Foto: Morgonmys i soffan... http://instagr.am/p/MaHCUADSWa/
 
Albin soffmyser!
 
Foto: Morgonbus!!! http://instagr.am/p/MaGtT9jSWN/
 
Emil oxå...
 
Sen hade vi lite ärenden att uträtta på fömiddagen så vi körde om Hamra och hämtade ett album som Anna gjort klart till mig. Albin fick leka lite med Ella och Noa innan vi drog vidare in till stan och köpte nya gummistövlar till Emil. Vi skulle haft till Albin med med Anna hade ett par som var för små för Noa som vi fick med hem, TACK!
 
Vi passade på att handla lite med innan vi körde hem och jag måste slå yttligare ett slag för smoothies i smart liten klämpaket.
 
Foto: Måste vart en småbarnsmamma som uppfann denna supersmarta förpackning... Nu kan man ju packa i lugn och ro! http://instagr.am/p/MaaZtRjSbn/
 
Alla vet ju vid det här laget att vår minsting är mer vild än tam och att ta med honom till affärer är något vi oftast inte gör men ibland är jag ju tvungen. Idag var en sån dag och det kan gå hyfsat bra att hålla honom i barnstolen i vagnen om man kör typ oavbrutet, men att sedan packa ner varorna man handlat medan Emil ska sitta stilla och snällt i vagnen, GLÖM DET!
 
Men så har ju någon kommit på denna smarta klämförpackning med helt vanlig mixad frukt!
Måste bara vara en småbarnsmamma som kommit på det. Jag kan nu mera packa ner i lugn och ro medan han suger i sig en smoothie!
 
Vi åkte hem, käkade middag och la Emil i vagnen för en liten tupplur.
När det var gjort ringde vi mormorn (som hjälper moster att flytta/städa) och kollade om dom ville ha lite fika mitt i flytten och det ville dom så jag och Albin bakade en Rabarber & Jordgubbspaj med knäcktäcke medan Emil sov. När han vaknat (eller rättare sagt, när vi väckt honom...) så tog vi kaffekannan, saftbringaren och vaniljsåsen med oss och åkte bort till Åhs!
 
Foto: Idag bakade vi en rabarber & jordgubbspaj till moster och resten av "flyttgubbarna"! http://instagr.am/p/MbPEvpDSSY/
 
Rabarber och Jordgubbspaj med knäcktäcke!
 
Vi stannade tills alla ätit upp och sen packade vi in fikat i bilen igen och åkte hem och bjöd pappan på fika med, medan vi hände tvätt och plockade disk.
 
Eftersom vi nu har en fyrhjuling i garaget så är det mycket kring den nu och idag hade pappan tänkt testa att köra lite borta på en industritomt som han fått lov att låna. Alla 3 grabbarna är som tokiga i den här lilla motordrivna saken...
 
Foto: Crossmorsa va det ja... http://instagr.am/p/MbBj2bjSaO/
 
Albin fick upp farten ordentligt och jag fick hjärtat i halsgropen stup i kvarten!
 
Foto: Emil oxå såklart! http://instagr.am/p/MbCOIfDSao/
 
Självklart måste även lillebrorsan få åka med och han satt som ett ljus och blev sen vansinnig när åkturen var över... Pappan är lika förtjust han och kör mer än gärna när Albin tar en paus.
 
 
 
Första varvet på film!
 
Vi åkte vidare sen och körde ännu mer ute på Davids lager och där hade jag stora kameran med mig så såfort jag får en stund över så ska jag visa er dom bilderna men nu ska jag ta 2 skitiga grabbarn med mig upp i duschen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0