Midsommar!

I alla fall snart!
 
Jag och Emil lämnade av Albin på dagis för allra sista gången idag vid 9.00. Det var midsommarfest och det klart han skulle vara med på, mitt lilla hjärta, som BTW somnade väldigt gott i går, med sin älskade snutte...
 
Foto: Nu ligger det lilla vita huvudet tryckt intill snutten, efter 2 nätter ifrån varandra... http://instagr.am/p/MHB1oGjSWp/
 
Han somnade iofs redan i husbilen direkt när vi lämnade Skara men han vaknade till och gosade ner sig ordentligt i snutten när han somnade om.
 
Hur som helst, medan Albin var på midsommarfest så åkte jag och Emil bort till ICA och gjorde några ärenden, sen tog vi en kaffe innan storebrorsan skulle hämtas igen.
Hem och dona lite, tvätten var klar, paket skulle packas och mellis fixas. Vi fick ett snabbt besök av Li & Alice medan vi fikade på smoothie och efter att Emil ätit sin luch så körde vi bort honom till mormorn så fick han sova där medan jag och storebrorsan uträttade ärenden på stan!
 
Det är så himla mysigt att bara få vara med Albin en stund!
Förstå mig rätt, jag älskar mina barn precis lika mycket och jag älskar egna stunder med Emil med, men det känns lite som om Albin får stå tillbaka mer än han borde behöva på något sätt, nu när Emil är här.
Emil är ju väldigt krävande, busig och testar gränser (och mitt tålamod!) femtioelva gånger om dagen medan Albin är så snäll och oftas hjälper till och dansar efter Emils pipa, bara han blir tyst (jodå, han skriker SÅ högt om han inte får som han vill). Det känns med andra ord extra bra att umgås lite med bara honom.
Jag vet att han uppskattar lite odelad uppmärksamhet då och då, även om han aldrig skulle få för sig att säga det själv.
 
Foto: Lunch på stan, bara jag och min stora kille! #Caféströget http://instagr.am/p/MIsJCWDSUh/
 
Vi klarade av våra ärenden ganska snabbt och passade på att ta en lunch på stan när vi ändå var där!
Tacotallrik på Café Ströget, det är grejer det!
 
Efter lunchen åkte vi och handlade. Det var vi inte dom enda som gjorde kan jag meddela, men eftersom jag hade världens bästa hjälpreda med mig så gick det supersmidigt!
Vi lämnade av våra grejer hemma innan vi åkte och hämtade Emil hos mormorn som hade vaknat och säkert hunnit med en hel del hyss redan (bla hade han nästan stoppat in en myra i munnen...).
 
När vi kom hem var pappan i full färd med att klippa kanterna med trimmern.
Barnen ville givetvis stanna kvar hemma och hjälpa till medan jag åkte tillbaka och hämtade mormorn för en kvällspromenad i Tjärby.
 
Vi trodde nästan att alla fina midsommarblomster hade blommat över, men så var det inte alls!
 
Foto: Vi plockar midsommarblomster!! http://instagr.am/p/MJJAxjjSRI/
 
Min fina, fina mamma! ♥
 
Foto
 
Mammas fina bukett!
 
 
 
 
Nu ska jag runda av här.
En dusch väntar på mig, liksom en påse rabarber (Tack Li!) och en hel del tvätt!
Pappershögen, bokföringen och lönekörningen får väl vänta till i morrn, jag hinner nog med en del mitt i tårtbaket...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0