Rörigt!

Det snurrar runt i hela huvudet efter en minst sagt rörig eftermiddag på jobbet.
 
Jag har jobbat en av mina helger på ICA denna helgen och idag har vart en av dom dagarna där allt bara krånglar, jag gör fel, kunderna gör fel, maskiner går sönder, man får utländska kunder i kassan som inte förstår ett dugg och massa grejer tar slut!
 
Jag tänker inte ens gå in på alla konstigheter idag utan det är med ett ganska tungt och lite snurrigt huvud som jag hamnat här vid datorn i kväll. David och barnen har fått gjort en massa grejer idag, sånna småsaker som oftast aldrig blir gjorda för att dom är så små... Ni vet, tex en liten bit list någonstans, eller en sträng silikon i badrummet, eller den där lilla lilla grejen som skulle slipas. Jo, just sånt har han fått gjort idag, en hel massa till och med!
 
Innan jag gav mig av till jobbet idag så hade vi morfarn hemma på förmiddagen, vi försöker bestämma vart vi ska bo, och framför allt vilket ställe vi ska åka till, på skidsemestern i vinter.
 
Nu har jag pratat en lång stund med pappsen på telefon och fått SMS av brorsan, nu ska jag bara ta ett sista snack med David, sen bokar jag!
 
Men innan pappa kom i förmiddags så gjorde vi i ordning Albin som skulle på kalas till sin bästis!
Foto: Kalasdax!! http://instagr.am/p/MP3r7EjSb8/
 
Foto: Stolt liten kille här hemma som ska på kalas till sin bästis... http://instagr.am/p/MP4V_wjScL/
 
Albins bästa kompis, Oscar, är ett år yngre och fyller 5 år!
Det blev barnkalas med marängswiss, godis och lekar!
 
Emil fick minsann vara kvar hemma och leka med mamman och pappan.
 
Foto: Min minsta lilla trollunge... http://instagr.am/p/MP4p1oDSca/
 
Han är så full med bus, denna ungen, så hälften kunde vara nog!
 
Barnen sover som små änglar nu och det är svårt att låta bli att inte gå in och pussa på dom hela tiden, dom är så fina och ljuvliga när dom sover!
Jag lyssnar på regnet som smattrar precis ovanför mitt huvud nu, på takfönstret och lyssnar på Förevigt Nu med Ainbusk, lite lågt sådär...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0