Idag är det gasen i botten!

Hela dagen faktisk!
Vi ska på en härlig skidsemester (jodå, en till!) och vi åker i morrn! Pappan har galet mycket på jobbet och jag har inte ens börjat packa, jag som brukar börja lite lätt en vecka innan.
Dessutom har det dykit upp ett paket till mig på en terminal i stan som jag bara MÅSTE hämta ut idag för efter 4 dagen får man börja betala och det har jag ingen lust med och dom kunde inte löra ut innan på måndag!
Jag har massagetid (men den bokade jag typ i slutet på förra året och eftersom jag är planerarens planerare så var jag ju helt säkert på att jag skulle ha koll på läget vid det här laget...) och måste lämna kidsen till mamma, som dessutom ska jobba så det blir tight det här, inte alls välplanerat med andra ord och långt ifrån hur jag brukar vara.
Är detta resultatet av lite för mycket om sig och kring sig?
Eller blir alla med fler barn än ett, såhär lite "röriga" imellanåt?

Hur som helst så har jag nu en maskin tvätt som jag väntar på (för det behövs ju liksom tas med en del...) och innan vi åker så måste vi om dagis med ett papper, jo, det är liiite mycket nu!

Emil och Albin fortsätter leka bra och Emil har väldigt mycket att säja nuför tiden, han babblar sån gojjs så jag var tvungen att filma honom lite här nu på morgonkvisten...



Sen måste jag även skryta lite om min stora kille som har bäddat sängen hela veckan utan att jag sagt något. Han har gjort det direkt när han klivit upp!

Nähepp, tvätten strax klar och barnen ska ha lite mer kläder på sig innan vi drar!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Sicket babbel, helt obegripligt.

2012-03-02 @ 09:37:23
Postat av: Eva

Oj då vad han hade mycket att berätta :)

2012-03-02 @ 17:12:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0