Living & Room

I går kväll hade jag inredningsparty här hemma och det var Tessan som var här och visade Living & Rooms fina produkter. Jag köpte bla detta superfina fatet (som jag inte riktigt vet vart jag ska ställa, men det löser sig).



I samma serie köpte jag en kanna och 6 stycken tillhörande muggar.
Det var jättetrevligt och jag hade på dagen bakat torparlimpan och brett mackor av.
Till fikat hade jag gjort cupcakes på kladdiga chokladmuffins med vitchokladfluff, färska hallon, ett chokladflarn och rivet limeskal ovanpå.

Jag har tyvärr ingen som helst aning om vad dom andra köpte men jag tror nog att det fanns något för alla!

Idag har vi en hyfsat oplanerad dag. Jag tänkte ev åka in och fixa en ny telefon eftersom man snart inte ser skärmen alls på min telefon eftersom glaset är trasigt och spricker mer för var dag. Lite nyfiken på Team Sportias nya butik är jag allt dessutom...

I kväll ska jag och David med pappa på VIP-Mingel till Halmstad för nyöppning av en affär som han hjälpt till all bygga. Mormorn får komma och läggga barnen när vi är där och det lär inte bli så svårt, i alla fall inte med Albin.
Han var tydligen uppe riktigt tidigt idag. David väckte mig när han var uppe och gav Emil välling klockan 5, då hade Albin nämligen redan klätt sig, bäddat och gått ner och satt sig i soffan. Vi vet ju inte riktigt när han gått upp, men det var innan 5 i alla fall. När jag gick ner, vid halv 7 så säjer han

-Jag gick upp jättetidigt idag mamma och då kollade jag på vädret, det ska bli sol!

Nu ska vi åka och hälsa på hos Anna & Ella!


Kommentarer
Postat av: Tessan

Kan ju fylla på detta inlägget o säga att det var några stycken som köpte det underbara Toscana fatet... Får återigen säga TACK för att jag fick komma och visa!! Som värdinna så är det ju inga stora krav... Eller vad säger du Charlotte..?? Om det är nån som är intresserad av att ha en visning så är det bara att höra av sig till mig på tel 070-6361621, bokar man in en visning i maj månad får man utöver värdinnerabatten en gåva från Living and Room.

2012-03-23 @ 09:48:47
Postat av: Mamma

Alltså Albin.... <3

2012-03-23 @ 10:07:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0