Vilken härlig helg!

I lördags var jag och barnen ensamna eftersom pappan jobbade och vi hade det så mysigt.
Morfarn var här hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen och donade med sin lastbil och Albin var såklart ute och hjälpte till mest hela tiden, med arbetsbyxor och allt. Men det var efter fotbollsträningen som är på lördagsmorgonen mellan 9-10.

När pappan kom hem på eftermiddagen så bestämde vi hastigt och lustigt att det fick bli kinamat med mormor och morfar och medan pappan och Albin åkte in och hämtade maten så bakade jag och Emil Petit Choux.


Ljuvligt goda och en perfekt liten munsbit!
Själva petit choux-degen är inte alls svår att göra och jag råkade ju ha lite härlig vit chokladfluff redan klart i en spritspåse i kylen så jag tinade bara lite hallon & blåbär till.

Emil lekte med morfarn nästan hela kvällen och Albin spelade spel med mormor & pappan medan jag fixade i ordning fikat.



Mormorn och morfarn åkte hem innan läggningen och när Emil lagt sig så kollade vi andra tre på Gladiatorerna.

I går var det auktionssöndag och jag tog givetvis den stora bilen och körde dit.

Jag fick med mig en skänk och en diverselåda med bla denna fina kannan i!


Kannan står för övrigt på skänken, som den såg ut innan jag satte penslen i den i går kväll...

När jag kom tillbaka från auktionen så hade grabbarna gjort 3 fina "kragar" som vi planterade ner våra jordgubbar och smultron i. Vid 15 var det våffeldax hos mormorn och morfarn så vi tog cyklarna dit och det var sååå härligt. Efter fikat satt vi ute på altanen. David och Albin cyklade hem eftersom dom skulle iväg på simskolan men jag och Emil stannade en stund till.

När vi kom hem var det helt ljuvligt även i vår trädgård så jag och Emil stannade ute och gottade oss bra stund!


Idag har vi vart och lekt på förmiddagen hos Albins bästis Oscar med familj och nu har vi bara precis mellanlandat hemma och ätit middag innan vi ska ge oss iväg igen.

Jag och barnen ska promenera bort till mormorn, som ska få äran att passa mina vilddjur medan jag och pappa David gör lite ärenden i stan. Det blir nog ganska tight med tid även i kväll, eftersom jag ska iväg och pyssla hos Sylvi kl 18. Sista gången idag och jag är laddad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0