Leken i full gång!



Här hemma är leken i full gång!

Båda barnen vaknade vid 7 och sen har det vart hålligång.
Vi ska strax ge oss av till tandläkarn med Albin och då håller vi samtidigt alla tummar och tår att Emil sköter sig så vi slipper skämmas...

Förresten, jag måste bara visa.
Så här ser det just nu ut i vårt badrumsfönster
(eller SÅG ut i vårt badrumsfönster, jag tog givetvis ner allt direkt efter att jag tagit bilden...)!



David bad mig köpa shampo/dusch och deo till honom när jag var på Gekås och som den snälla sambo jag är så gjorde jag det. Jag gav honom påsen och han tog med den upp. När jag sen kom upp i morse så stod alla flaskor i fönstret?

Jo, men badrumsskåpet står ju ändå hela 40 cm från fönstret och för att sätta in dom i skåpet så måste man ju faktiskt öppna en liten skåpsdörr... Kanske skulle jag oxå börja ställa grejerna i fönsterna i stället för in i skåpen ;-)

Läs nu det hela rätt, med en gnutta ironi. Jag är inte alls arg och sur på honom utan bara lite förundrad. Det är sååå "David", och om jag frågar honom så kommer han att svara -"jamen, jag vet ju inte hur du vill ha det".
Fast vi har varsitt skåp och jag inte alls bryr mig om hur han har det i sitt men han är så gullig och vill att jag ska få ha saker på mitt sätt och då blir jag så glad och tycker att han är så söt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0