Dag på språng!

I morse ville Albin inte alls gå till skolan då hans tand var superlös och han var rädd att tappa den ute någonstans så jag ringde till skolan och då sa dom att han var väldigt orolig för det även i går så dom tyckte han skulle stanna hemma.

Vi gjorde upp planer för dagen på en gång men eftersom inte gamlafarmor och gamlafarfar skulle vara hemma på förmiddagen så tog vi en tur till Gekås innan vi körde till Falkenberg.

Albin passade på att vissa massa saker som han önskar sig i julklapp.









Emil var mest till besvär men han ville gärna vara med på kort så det som är bakom på denna bilden kan man bortse från...







Sen åke vi om mcDonalds och åt råa morötter och äppelbitar i hopp om att tanden skulle ramla ut men det gjorde den ju såklart inte.



Efter middagen stack vi till gamlafarmor & gamlafarfar och där gjorde farmor våfflor!





Albin fick en som såg ut som en snöflinga!! Efter fikat gick det inte att ha mina vildingar inomhus längre så farfar tog med dom ut och sparkade boll medan jag kollade lite i gamla fotoalbum med farmor.





Verkligen inte världsbästa bilder men det är iallafall min pappa på bilderna och det är ruskigt likt min bror!!

När vi kom hem fick jag göra i ordning i studion inför en barnfotografering och när David kom hem kilade jag ut och jobbade.

Nu är det sent och jag har gjort flera timmar på kontoret idag med. I morrn på förmiddagen kommer det mer barn till studion!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Så såg ju Krille ut när vi träffades, jag ser nu hur lika dom faktiskt är.

2012-11-06 @ 23:25:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0