Ensam...

Idag har jag vart ensam med barnen hela dagen (inget ovanligt iofs).
David jobbar sent och har fortfarande inte kommit hem så nu är det allt lite ensamt.
Barnen har sovit sen strax efter sju. Albin klagade på huvudvärk när han la sig så han fick en Ipren så får vi se hur det är i morrn. Jag tog tempen på honom men det var inget (37,6) så vi håller tummarna.
 
Idag var vi sega på morgonen. Jag var uppe tidigt iofs men Albin väckte jag 7.15 eftersom han måste äta innan skolan och Emil fick jag väcka och lägga direkt i vagnen med en flaska vällning när vi skulle gå.
Albin tyckte vi kunde ta bilen idag men näää, det var ju faktiskt fint väder så vi traskade och tur var väl det när vi mötte Lina på skolgården, träningsklädd, så vi fick sällskap!
 
 
Vi var hemma strax efter 9 och då hade vi även hunnit med att gå om jobbet och köpa frukost och middagsmat med oss.
Jag och Emil donade på här hemma hela förmiddagen och sen blev det kokekorv, stuvad spenat och kokt potatis till middag innan vi hämtade Albin.
 
Dom håller på med vägarbete här i byn så vi blev ståendes en LÅNG stund, kollandes på diverse vägarbetsmaskiner och det var två arga barn som högst motvilligt följde med mig hem...
 
 
På eftermiddagen var jag tvungen att jobba lite och det går ju som det går med 2 barn hemma. Allt tar ungefär 3 gånger så lång tid. Jag blev i alla fall klar och hann ta mig en dusch innan vi körde till mormorn och fikade.
 
Barnen stannade kvar där medan jag körde till Blingcity och hämtade mer kläder som ska fotas i veckan.
 
 
Jag och mina nya, tysta jobbarkompis!
(Bild från i går)
 
Hann med ett snabbt besök på färgaffären oxå och fick med mig färg till panelen hem.
Barnen hämtades, kvällsmat lagades och åts (allas favvo, mannagrynsgröt!), barn badades, det borstades tänderna, välling skakades i hop och sen sov båda barnen på 2 röda.
 
Jag har hunnit med att beställa nya luckor till köket oxå och nu letar jag efter trasmattor som kan komma att passa, men det får nog vänta tills allt är klart och man ser hur det blir.
 
Förresten, vi har möblerat om lite hemma. Albin har fått vårat skrivbord och så har David skruvat upp en större skiva i väggen som vi har datorn på nu eftersom vi måste ha mer plats. Det blev riktigt bra och Albin är sååå nöjd!
 
 
Den lille mannen, han har väl gjort ungefär lika många hyss som dagen har timmar.
 
 
Här ser han dock väldigt gosig ut och det var han med såklart...
 
Nu blir det en timmes tv innan läggdax!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0