Grattis pappan!

Idag ska vi gratta pappan i huset ordentligt!
Vi fick inte gjort det i morse eftersom han åkte hemifrån sådär nedra tidigt som han oftast gör och idag sov båda barnen när han åkte och då väcker jag inte dom. Jag viskade till honom att vi tar det när han kommer hem.
 
Sen är det ju sådär med dom där egna företagarna att man ju inte riktigt vet när dom tänkt komma hem men, det blir i alla fall familjemys på hög nivå ikväll.
 
I morse klev vi upp i vanlig tid, strax efter 6, alla 3.
Albin förberedde det sista inför pappans födelsedagspresenter och sen gick vi bort till skolan. Där mötte jag Lina som var klädd i träningskläder så vi slog följe och tog vår power walk tillsammans, Klockaregårdsrundan.
 
När vi kom hem hann jag precis slänga mig i duschen och ta en tallrik blåbär, nötter & yoghurt innan Alice och Li dök upp på play-date och frukt-fika.
 
När vi vinkat av tjejjorna så gick vi in och fixade lunch till Emil, som han slukade, och sen stack vi till skolan för att hämta hem Albin. Men han hängde med Isak & Olle hem så vi åkte till affären i stället och nu ska jag förbereda Världens Godaste köttfärspaj och lite annat innan Albin ska hämtas hem.
 
Min ruccolasallad blommar förresten, någon som vet om den brukar det?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0