Möe jobb!

Denna helgen har verkligen gått i jobbets tecken!
 
I lördags jobbade jag på förmiddagen och sen skulle vi vart och firat svärmor som fyller år i veckan men när jag kom hem så hade Albin fått en liten släng av feber så jag och han fick bli hemma.
 
Albin spelade några omgångar Mario Kart och sen fick han oxå modellera i marsipan eftersom jag ändå höll på som värst att dekorera en tårta.
 
 
 
Tårtan var till en av mammas kompisar och hon har katten Thomas som faktiskt är far till våran älskade Kajsa. Jag har modellerat en liten katt på tårtan, som fick både filt och kudde.
 
När vi var klara med tårtan så fick det bli tv-spelande i soffan tills pappan kom hem.
Albins feber försvann lika fort som den kom och han har inte haft mer feber sen, jättekonstigt!
 
 
På kvällen somnade barnen gott ganska snabbt så jag och pappan passade på att smida planer för hur vi kan förbättra vårt trånga kök...
 
 
Som vanligt på helgen (och på vardagarna med för den delen) så somnar vi som grisar redan strax efter 22 och så även i går kväll. Men det betyder oxå att jag vaknade oerhört pigg och utvilad redan 6.15 i morse så jag passade på att kliva upp innan alla andra vaknade och ge mig ut på en härlig PW!
 
 
Klockan 7 satt jag och pustade på Höråsberget och kollade på när solen gick upp!
 
 
Helt underbart var det och efter en timme var jag hemma igen och då hade familjen kommit upp och vi åt frukost tillsammans. Efter frukosten förberedde jag dagens första fotografering.
 
 
Det var tvillingtöserna till några av våra vänner så efter det stannade dom på fika!
 
På eftermiddagen idag har jag haft ett helt gäng här för grupp/familjefotografering så det är vad jag jobbar på nu, tillsammans med tjejernas bilder och lite beställningar och.... Ja, men ni fattar, jag jobbar på kontoret och lyssnar på när mina älskade pojkar ligger och snarkar i sina sängar i rummen bakom min rygg.
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Tårtan! Sån vill jag ha när jag fyller år, med Asta o Majsan på.

2012-09-09 @ 20:37:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0