Oj, oj, oj....

Det dåliga samvetet hopar sig lite nu men det har vart mycket (skriver jag inte alltid det?) och jag har helt enkelt fått prioritera. En vän har det lite tuft nu så jag har hjälp till så gott jag kan.
Igår när jag hämtat barnen så åkte vi hem och packade fika korgen. Albins kompis lånade en av hans cyklar och så trampade vi ut till Munkagårdsskolan och tittade på djuren och fikade!
 
 
Vi hade en supermysig eftermiddag och innan vi cyklade hem så körde vi förbi dammen och där hade några elever en kurs som kallas "Skörd på gammalt vis" där hembygdsföreningen hjälper till och visar med sina gamla maskiner, superspännande (jag kanske var något mer exalterad än ungarna som undrade ett par gånger om vi inte skulle fortsätta cykla snart...)!
 
Vi lämnade av Albins kompis hemma hos sig och åkte hem och fixade med kvällsmaten. Pappan kom hem och jag gick upp och körde lön och lite annat spännande på kontoret.
Barnen somnade gott, som varje kväll numera men jag fattar inte varför vi måste upp så herrans tidigt?
Idag till exempel så kom Emil upp redan innan David gått upp, vid strax efter 5. Då går han in till Albin och ropar lite så han oxå vaknar, givetvis!
Det har vart likadant hela veckan och igår somnade Emil faktiskt som en liten stock på soffan när vi kom hem från lämning på skolan och handling.
 
 
Han sov i över en timme! Tänk om han kunde tagit den timmen på morgonen i stället och vaknat strax efter 6, det hade jag gillat bättrem helt klart!
 
Ohh, jag har ju glömt att berätta att jag kom med i buzzadors kampanj för Air Wick!
Det är doftolja i en liten söt glasburk som man sätter strån i som avger doft, jättekäckt!
 
 
Här har jag satt in den i vårt toafönster och doften är "Cool linen & White Lilac". Det doftar supergott. en eftersom vår toa är gansla liten och dörren oftast är stängd så blir det ganska mycket doft så jag har plockat bort några strån och har bara 2 kvar, det blir lagom.
 
Eftersom jag ska "buzza" dessa produkterna så fick jag en hel låda, med 12 paket i, 2 som jag ska behålla själv (en med en annan doft, björnbär & vanilj) och 10 som jag ska dela ut. Det gick fort, på bara en dag hade jag delat ut nästan allihopa. Jag har bara 2 kvar och dom har jag lovat bort!
 

Jag har ju inte uppdaterat på evigheter märker jag, fy skäms på mig!
 
I tisdags köpte vi med oss en fläsklägg och kokade soppa, supergott och verkligen höstligt, passar vädret bra...
 
 
Idag var det meningen att vi skulle vart på väg ner till Holland och kollat på Lag EM i Sidvagnscross men det blev inte så. Min lilla papps kunde inte vara ledig och då kom David på att han oxå igentligen har lite för mycket att göra för att vara ledigså det blev inställt. Besvikelsen är stor, mest hos mig och Albin tror jag, men jag tänkte i alla fall ge mig iväg på Scandinavian Cake Show i helgen, någon som vill följa med mig?
 


I helgen hittade vi en liten rymlig, i en leksaks låda...
 
 
Emil har ju inte haft nappen på några månader nu, tror det va i våras eller tidigt i sommras som vi tog den och det har gått superbra, han hade ingen aning om vad han skulle med det till när jag visade honom den!
 
I helgen gjode vi även i ordning ute i studion.
Jag hade beställt lite nytt till väggarna som David hjälpte mig att få upp!
 
 
Nu är det iofs en jäkla syn där ute igen för David har satt in ett kök där ute och elektrikern har vart här och kopplat in lampor och grejer. Lovar att visa bilder på när det är klart!
 
Nu ska vi göra oss i ordning för skolan!
Jag frågade ändå Albin om han ville att vi skulle hitta på något roligt idag, eftersom jag ändå hade tagit ledig för honom men han verkar vara av samma skrot och korn som mig (alltid älskat skolan) och ville givetvis gå dit
-Mamma, vi har ju gympa idag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0