Städa, städa...

Jag har ju jobbat hela helgen och idag när jag vaknade så hade jag alldeles ont i överarmarna och axlarna och det tog inte många minuter innan jag kom på varför... Jag städade som en tok på jobbet igår! Gick med sopen och moppen, bytte vatten och moppade igen. Sista timmen var jag tvungen att lösa av min stackars jobbarkompis som suttit i kassan i 3 timmar för att jag fejat runt men det var ganska skönt och jag känner mig mycket nöjd med min insats!
 
När  jag kom hem igår så hade barnen somnat men jag fick i alla fall in och nosa dom på håret lite och pussa på kinderna.... Idag ska vi förbereda lite, inför helgens tårtor, viktigt styrelsemöte i Skåne på fredag och tvådagars kurs i Borås onsdag & torsdag. Sen sa visst David igår att det ligger en jättehög på kontoret som väntar på att bokföras, men den lär väl ligga kvar till i morrn om jag inte hinner, jag prioriterar nämligen Vin & Vax med tjejerna i kväll, så det så!
 
Nähe, nu blir det hänga tvätt och sen ska vi ut på förmiddags utflykt, jag och barnen, sista dagen innan skolorna börjar igen. Kan ni fatta, Albin börjar 1:an, ETTAN!? När blev han så stor?
 
 
Här är han, bara en dag gammal, i morbrors trygga famn på BB.
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Jag fattar det inte heller, men vad jag älskar den gossen!

2013-08-19 @ 16:19:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0