Jag buzzar Häagen Dazs Salted Caramel!

 
När jag fick hem mitt buzzador brev, med kuponger och information om glassen så kände jag direkt att jag ville jämföra med en glass i samma prisklass och samma "stil".
 
Det hade ju inte känts riktigt bra att jämföra med en billighets-mest-luft-i-glass.
Så jag köpte två Ben & Jerry's...
Eftersom det var en karamellglass vi skulle buzza så kände jag att jag fick hålla mig till samma stuk på glass, jag kunde ju inte köpa någon frisk och syrlig glass att jämför med, så det blev "Half Baked" och "Cookie Dough".
 
På förmiddagen kom min bror, hans sambo och min mamma. Vi körde en liten tjuvsmak först då och sen på kvällen, efter en brakmiddag med grillad älg, dukade jag fram glassen.
 
Barnen var helt tokiga i HD glassen och jag fick tillslut säga till att det faktiskt fick räcka. Ingen av barnen var särskillt förtjusta alls i Half Baked och i Cookie dough tyckte dom det var för hårda bitar i men att det var god.
 
Båda barnen älskade caramellbitarna i glassen och även kolasåsen. Det gjorde vi faktikst allihopa.
 
Vi var 5 vuxna och alla tyckte bäst om HD glassen men 2 av oss ville gärna haft en syrlig, fruktig glass, men vi andra 3 tyckte det var toppe, fick helt klart 5 av 5!
 
Eftersom det är så mycket mera glass i HD (och även i B&J) så kan man inte äta lika mycket som man är van vid när man äter glass och det är ju bra, om man inte inser det för sent och sätter i sig så mycket som man brukar och sen blir lite lätt illamående efteråt (miin bror bör känna sig träffad här).
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0